Panikangst

Question

Panikangst er angst, der opstår i løbet af få minutter. Det er et anfald af angst. Panikangst kan være en del af andre former for angst og kan opstå som følge af posttraumatisk stress, depression eller misbrug – eller som følge af visse fysiologiske sygdomme.

 

Test for panikangst – test dig selv for panikangst

Panikangst er anfald af angst, der kan opstå i løbet af få minutter, når du befinder dig i situationer, der udløser angsten. 

Panikangst kan være en del af andre former for angst og kan også opstå som følge af posttraumatisk stress, depression eller misbrug – eller som følge af visse fysiologiske sygdomme.

Er du i tvivl, om du lider af panikangst, kan du teste dig selv med vores panikangst-test online her. Testen giver dig hurtigt svar på, om det mon er panikangst, der er på spil for dig, og vores dygtige team af psykologer sidder klar til at støtte dig i processen mod et liv med mindre angst, hvis du ønsker at blive din panikangst kvit.

Test online, om du lider af panikangst

I vores panikangst-test stilles du spørgsmål til dine oplevelser med angst. Testen er både et rigtig godt værktøj til at blive klogere på, hvad der udløser angsten, og til senere hen at tale med en psykolog om de udfordringer, du oplever. Det tager ikke lang tid at gennemføre vores panikangst-test og få et resultat, som du kan arbejde videre ud fra. 

Panikangst kan være stærkt invaliderende i hverdagen og er bestemt ikke noget, du skal lære at leve med. Der findes gode behandlingsmuligheder, og vi har flere psykologer i vores team med speciale i behandling af panikangst. 

Viser vores panikangst-test dig det, du nok inderst inde allerede godt selv ved, er du derfor velkommen til at kontakte os for en samtale om dine muligheder.