Kommunikation

Question

Denne test undersøger, hvor gode I er til at kommunikere i jeres parforhold. God kommunikation er bærende for, at man får delt tanker og følelser omkring livet og er afgørende for at kunne komme tilbage på sporet, når der opstår problemer, knas, kriser og uoverensstemmelser i parforholdet. Livet og parforhold er netop fyldt med dette – uanset hvor megen kærlighed og respekt, der er.

Testen giver en indikation af, hvor gode I er til at kommunikere sammen – både før og efter, at der opstår problemer. Brug resultatet til at se på, om I skal blive bedre til at kommunikere med hinanden. Testen er også lavet som en slags huskeliste – den siger altså noget om, hvad der er vigtigt i kommunikationen i et parforhold. Det vil sige, at I kan bruge de emner, der tages op i testen, til at arbejde med at forbedre jeres kommunikation.

Det er en god idé, at I begge to tager testen hver for sig, så I kan sidde i ro og besvare den. Derefter kan I få tilsendt resultatet på mail. Hvis I vælger at starte i parterapi, kan I tage testen igen om tre måneder og sammenligne med den første. Se længere nedenfor, hvordan I skal drøfte jeres testresultat.

 

Test kommunikationen i parforholdet – hvor gode er I egentlig til at kommunikere?

Denne test undersøger, hvor gode I er til at kommunikere i jeres parforhold. God kommunikation i parforhold er bærende for forholdets evne til stå stærkt trods problemer, knas, kriser og uoverensstemmelser. Livet er fyldt med bump på vejen, og uden kærlighed, respekt og god parforholdskommunikation kan I hurtigt blive slået ud af kurs.

Styrk jeres evne til at kommunikere sammen som par

Som par er det vigtigt at kunne kommunikere sammen med ærlighed og i en respektfuld tone. Med vores test af kommunikation i parforholdet, kan I finde ud af, hvor gode I egentlig er til at kommunikere – både før og efter, at problemer opstår. I kan bruge resultatet af testen til at se på, om I måske skal arbejde på jeres parforholdskommunikation.

Testen er også lavet som en slags huskeliste – den siger altså noget om, hvad der er vigtigt i kommunikationen i parforholdet, og hvilke emner I med fordel kan tage op for at forbedre jeres indbyrdes kommunikation.

Sådan tages testen

Det er en god idé, at I begge to tager testen hver for sig, så I har ro til at svare grundigt og ærligt på alle spørgsmål. Derefter kan I få tilsendt resultatet på mail og tale sammen om det. Er jeres kommunikation gået i hårdknude, kan inddragelse af en parterapeut være rigtig godt for jer, og her vælges ofte at gentage testen efter tre måneder i parterapi for at se, hvordan I har rykket jer i forhold til kommunikationen i parforholdet.