Kommunikation

Question

Denne test undersøger, hvor gode I er til at kommunikere i jeres parforhold. God kommunikation er bærende for, at man får delt tanker og følelser omkring livet og er afgørende for at kunne komme tilbage på sporet, når der opstår problemer, knas, kriser og uoverensstemmelser i parforholdet. Livet og parforhold er netop fyldt med dette – uanset hvor megen kærlighed og respekt, der er.

Testen giver en indikation af, hvor gode I er til at kommunikere sammen – både før og efter, at der opstår problemer. Brug resultatet til at se på, om I skal blive bedre til at kommunikere med hinanden. Testen er også lavet som en slags huskeliste – den siger altså noget om, hvad der er vigtigt i kommunikationen i et parforhold. Det vil sige, at I kan bruge de emner, der tages op i testen, til at arbejde med at forbedre jeres kommunikation.

Det er en god idé, at I begge to tager testen hver for sig, så I kan sidde i ro og besvare den. Derefter kan I få tilsendt resultatet på mail. Hvis I vælger at starte i parterapi, kan I tage testen igen om tre måneder og sammenligne med den første. Se længere nedenfor, hvordan I skal drøfte jeres testresultat.