ADHD voksen

Question

Hvis du har ADHD/ADD, vil det måske være svært for dig at gennemføre denne test, fordi du vil blive utålmodig. Tag evt. en elastik om håndleddet for at huske dig selv på, hvad du skal, så du ikke springer fra undervejs.

Følgende symptomer skal have været til stede i minimum seks måneder og skal samtidig være af en sværhedsgrad, så de i væsentlig grad påvirker dit arbejde eller dit sociale liv negativt. Du skal kun svare ja, hvis begge disse kriterier er opfyldt for det enkelte symptom.

 

 

ADHD-test til voksne – har jeg ADHD?

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en af de mest almindelige udviklingsforstyrrelser, der blandt andet viser sig ved koncentrationsbesvær, impulsivitet og hyperaktivitet. Beslægtet med ADHD er også ADD, der ofte kaldes for ”den stille ADHD”, idet hyperaktiviteten her er enten helt fraværende eller meget lidt udtalt, og forstyrrelsen derfor er primært centreret omkring udfordringer med opmærksomheden.

Har du mistanke om enten ADHD eller ADD, kan du prøve vores ADHD- eller ADD-test til voksne her. Testen er én og samme uanset din mistanke om diagnose. Selvom der også testes for ADD, kalder vi for nemheds skyld selv testen for en ADHD-test.

Svar så godt, du kan, på ADHD-testens spørgeskema til voksne

Bruger du vores ADHD-test for voksne, vil du måske opleve udfordringer med at komme igennem testen – netop fordi du mister tålmodigheden og har svært ved at holde fokus undervejs. Et godt tip er at tage en elastik om håndleddet for at huske dig selv på, hvad du skal, så du ikke springer fra undervejs, men i stedet får gennemført testen fra ende til anden og når frem til resultatet.Husk, at de symptomer, der spørges ind til i vores online ADHD-test, skal have været til stede i minimum seks måneder og samtidig skal være af en sværhedsgrad, så de i væsentlig grad påvirker dit arbejde eller dit sociale liv negativt. Du skal kun svare ja, hvis begge disse kriterier er opfyldt for det enkelte symptom, så du undgår et resultat, der udelukkende afspejler virkeligheden nu og her og ikke dine generelle udfordringer relateret til en mulig ADHD- eller ADD-diagnose