Med 50 psykologer tilknyttet, er Psykologhuset ved Åen Danmarks største klinikfællesskab. Du kan derfor altid finde en psykolog, der passer netop til dig og hvor der ingen ventetid er.

De fleste psykologer planlægger deres kalender, så de har plads til akutte sager. Hvis psykologen ikke har plads til flere klienter, vil de skrive det i deres profil.

Hvordan finder jeg den rigtige psykolog?

Læs her hvordan du finder og vælger den rigtige psykolog.

Søger du en psykolog, der har ydernummer – dvs. er du henvist fra egen læge og kan få tilskud til psykolog – læs mere her.

Er du i tvivl om hvem der er den rigtige psykolog til dig?

Det kan være en jungle at finde den rette psykolog i København eller Århus, og er du i tvivl om dit valg, så udfyld nedenstående formular. Du vil så blive ringet op af en professionel psykolog, der har ansvar for at du vælger den rigtige specialist til netop din problemstilling.

Vi gør opmærksom på, at psykologerne i Phuset ikke kan modtage henvisninger fra egen læge. Denne service kan således ikke anvendes til dette. Har du henvisning, kan du læse om dine muligheder her: https://www.phuset.dk/henvist-fra-egen-lage/.

København:

Århus:

Om aflysninger og regler

Psykologerne har forskellige aflysningsregler, men som udgangspunkt vil udeblivelse uden afbud betyde at du skal betale. Sørg for at læse aflysningsreglerne inden du booker tid.