• Tænker du ofte på, hvad andre tænker om dig?
 • Er tvivl og bekymring en stor del af din hverdag?
 • Føler du dig ofte trist eller tom indeni?
 • Føler du ofte at du ikke er god nok og skal stramme dig an?
 • Mærker du så en kropslig uro, når du er sammen med folk, du ikke kender så godt?
 • Undrer du dig over, at dine venner og kæreste vil være sammen med dig?
 • Er ensomhed en del af dit liv?

Behandlingsprogrammet er beregnet til dig, der ofte føler lavt selvværd eller oplever manglende selvværd.

For at finde ud af om det er noget for dig, kan du tage denne professionelle test anonymt. Testen gennemgår en række symptomer på lavt og dårligt selvværd. Hvis testen siger du har lavt selvværd, er det vigtigt for din livskvalitet, at du gør noget ved det enten ved at tage behandlingsprogrammet her eller på anden vis. Vores behandlingsprogram tager godt et halvt år og koster kr. 680. Det kan være den bedste gave, du nogensinde har givet dig selv. Du kan læse mere nedenfor.

Lavt selvværd er:

 • Når du vedvarende nedvurderer og tænker negativt om dig selv
 • Når du går i konstante overvejelser omkring, hvad du kunne have gjort anderledes
 • Når du bekymrer dig om fremtiden
 • Når du er ofte tænker over, hvad andre tænker om dig
 • Når du ikke føler du fortjener andres kærlighed eller respekt for din faglighed
 • Når det spænder ben for livsudfoldelse, glæde og afslapning

 

 

 

Effekterne af det lave selvværd og hvorfor det skal behandles så tidligt som muligt

Lavt selvværd gør dig sårbar overfor andre problematikker som depression, social angst, spiseforstyrrelser, ensomhed, stress, selvmordstanker, din evne til at indgå i relationer, handlingslammelse m.m. Hvis du lider af depression eller andre problemer, der opstod før det lave selvværd, skal du først og fremmest behandles for depressionen eller tage fat på de andre problemer – og ikke tage dette program.

 

 

Om behandlingsprogrammet for bedre selvværd

Det foregår online fra din computer eller smartphone.

Programmets helt særlige styrke er, at du får en gruppe at følges med. Alle gruppemedlemmer er personer, der ligesom dig selv oplever, at det lave selvværd sluger energi og skaber usikkerhed. For dig bliver gruppen det sikre sted, hvor du kan få en følelse af at blive forstået på en måde som venner, familie og måske psykologer ikke kan. At dele sine følelser og tanker med gruppen vil i starten være en kæmpe udfordring, men hurtigt vil det blive den største hjælp.

Et langvarigt behandlingsprogram på 25 uger

Det er en krævende proces at forandre sig – at lave nye spor i hjernen og handle anderledes end du plejer. Så hvis du virkelig ønsker at få bedre selvværd, kræver det, at du 3-4 gange ugentligt sætter tid af til at arbejde med dig selv over de næste 25 uger. Behandlingen vil føre dig detaljeret igennem mange forskellige slags øvelser. Det kan være hårdt at komme i kontakt med gamle minder eller at indse, hvor ødelæggende det lave selvværd har været for dit liv. Det er nødvendigt at se på og undersøge problemet for at kunne skille sig af med det. En del øvelser vil give dig livsglæde og ro. Du vil også få en mængde redskaber, som du kan bruge efter programmets afslutning.

Programmet er udviklet af professionelle psykologer med tilknytning til Psykologhuset ved Åen samt af et internationalt hold af eksperter. Du kan læse mere nedenfor om personerne bag programmet.

Du forbliver fuldstændig anonym også for de andre medlemmer af din gruppe. Du kan læse mere om vores sikring af personlige oplysninger og data her.

Hvad får du ud af at følge programmer?

Hvis du følger behandlingsprogrammet vil du gradvist mærke, hvordan du får øget dit selvværd og der kommer mere ro og glæde ind i dit liv.

 • Du vil generelt opleve tilfredshed med dit liv
 • Du vil være mere tryg i faglige og sociale sammenhænge
 • Du vil formodentlig opleve en udvikling i dine relationer, så du kommer tættere på dem du holder af og får nye relationer
 • Der vil være skridt, du ikke turde tage tidligere, som du tager, fordi du begynder at tage ansvar for dig selv på en ny måde

Har du spørgsmål til programmet?

Start med at gå ind og se detkanblivebedre.dk og se lidt mere om hvilken sammenhæng behandlingsprogrammet fungerer i.

Programmet starter i september 2018, og du kan gå her ind og skrive dig på venteliste her.

Det er helt uforpligtende.

Nogle af personerne bag behandlingsprogrammet for bedre selvværd

Stine Venge, Aut. Psykolog

Tidligere underviser på lægestudiet, konsulent og underviser ved Dispuk, privat praktiserende psykolog og leder af Psykologhuset ved Åen. Stine arbejder i dag med familiebehandling i Århus Kommune. Stine er fagansvarlig psykolog for struktur og indhold i behandlingsprogrammerne og er fagligt stærkt funderet i flere forskellige terapeutiske tilgange.

 

 

 

Sharon Heller, Ph. D.

Udviklings psykolog, forfatter og College Professor. Sharon er specialist inden for det sansemæssige område, og har derfor lavet mange af øvelserne og redskaberne, der anvendes i vores behandlingsprogrammer. Sharon arbejder, som det også sker i behandlingsprogrammerne; ud fra en samlet tværfaglig integreret tilgang til behandling af lidelserne – herunder kostændringer.

 

 

 

Krzysztof Zajac, Ph. D

Kemiker med Ph.D fra Lodz University. Har arbejdet i universitets laboratorier i mange år. Krzysztof har som grundlag for behandlingsprogrammerne screenet og kvalitets evalueret tusindvis af videnskabelige undersøgelser, og udarbejdet de unikke rapporter, der ligger til grund for behandlingsprogrammerne med særlig fokus på kost, medicin og kosttilskuds effekt.