Vi er 40 psykologer i København og Århus

– Vi hjælper med at skabe ny mening i dit liv og finde roen og styrken til at håndtere dine problemstillinger.

Psykologhuset ved Åen tilbyder terapi til børn, unge, voksne, par og familier. Vores specialer dækker bredt og spænder fra familierelaterede problemstillinger som parforhold og skilsmisse til den enkeltes mistrivsel som f.eks. stress, angst, depression, krise, spiseproblemer, traumer eller manglende selvværd. Vi har også psykologer, der kan supervisere og coache på arbejdsrelaterede problemstillinger, undervise og lave proceskonsultationer. Mange af psykologerne giver kognitiv terapi, men terapien tilpasses altid dit problem.

Vi behandler dig og din problemstilling med respekt og professionalitet

Vi ønsker, at du kan mærke, at vi arbejder fokuseret og ikke bruger unødigt lang tid. Derfor holder alle psykologerne sig opdaterede i deres felt og modtager supervision. Alle psykologerne er erfarne og universitets uddannede. Psykologhuset ved Åen er Danmarks største klinikfællesskab og har eksisteret siden 1996.

Professionel hjælp til valg af psykolog

Som noget særligt har Psykologhuset ved Åen valgt at have en psykolog, der kan hjælp dig med et kvalificeret match med en psykolog. Det vil sige, at du kan få professionel hjælp til at finde den bedste psykolog til netop dig. Denne ydelse er gratis. Da vi er så mange psykologer, er det altid muligt at få en tid hurtigt og en psykolog der passer til dig. I alt er der over 40 psykologer tilknyttet klinikken på deltid eller fuld tid.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne hjælp så udfyld denne formular,  så vil du blive kontaktet af den psykolog, der har ledelsen i Århus eller København. Du kan også ringe direkte selv.

Vi gør opmærksom på, at psykologerne i Phuset ikke kan modtage henvisninger fra egen læge. Denne service kan således ikke anvendes til dette. Har du henvisning, kan du læse om dine muligheder her: https://www.phuset.dk/henvist-fra-egen-lage/.

København:

Psykolog Michael Ulrich, mob.:  5354 4766

Århus:

Psykolog Melanie Werner Mud, mob.: 2970 4702

Du kan læse mere om hvad der er en god psykolog for dig her.