Vi er 40 psykologer i København og Århus

– Vi hjælper med at skabe ny mening i dit liv og finde roen og styrken til at håndtere dine problemstillinger.

Psykologhuset ved Åen tilbyder terapi til børn, unge, voksne, par og familier. Vores specialer dækker bredt og spænder fra familierelaterede problemstillinger som parforhold og skilsmisse til den enkeltes mistrivsel som f.eks. stress, angst, depression, krise, spiseproblemer, traumer eller manglende selvværd. Vi har også psykologer, der kan supervisere og coache på arbejdsrelaterede problemstillinger, undervise og lave proceskonsultationer. Mange af psykologerne giver kognitiv terapi, men terapien tilpasses altid dit problem.

Vi behandler dig og din problemstilling med respekt og professionalitet

Vi ønsker, at du kan mærke, at vi arbejder fokuseret og ikke bruger unødigt lang tid. Derfor holder alle psykologerne sig opdaterede i deres felt og modtager supervision. Alle psykologerne er erfarne og er universitetsuddannet. Psykologhuset ved Åen er Danmarks største klinikfællesskab og har eksisteret siden 1996.

Da vi er så mange psykologer, er det altid muligt at få en tid hurtigt. Det er ikke muligt at finde alle psykologerne på hjemmesiden. I alt er der over 40 psykologer tilknyttet klinikken på deltid eller fuld tid.

Tidsbestilling sker direkte til den psykolog, du ønsker at tale med via mail eller ved at ringe. Andre henvendelser kan ske på hovednummeret for Århus på  6169 6100 eller på email kontakt@phuset.dk, og for København på tlf. 6165 1210 og email kontaktkbh@phuset.dk