Nyhed 2021 – august. Vi har nu lagt programmet op så alle kan følge det gratis – Få bedre selvværd her.
Tænker du ofte på, hvad andre tænker om dig?
Er tvivl og bekymring en stor del af din hverdag?
Føler du ofte at du ikke er god nok og skal stramme dig an?
Er du bange for at blive afsløret?
Mærker du så en kropslig uro, når du er sammen med folk, du ikke kender så godt?
Undrer du dig over, at dine venner og kæreste vil være sammen med dig?
Er ensomhed en del af dit liv?
Behandlingsprogrammet er beregnet til dig, der ofte føler lavt selvværd eller oplever manglende selvværd. Du tilgår det online fra din computer eller din smartphone.
For at finde ud af om det er noget for dig, kan du tage en selvværdstest på vores side. Testen gennemgår en række symptomer på lavt og dårligt selvværd. Hvis testen siger, du har lavt selvværd, er det vigtigt for din livskvalitet, at du gør noget ved det enten ved at gennemgå behandlingsprogrammet her eller på anden vis. Vores behandlingsprogram tager ca. et år med kontakter hver anden uge og er gratis. Det kan være den bedste gave, du nogensinde har givet dig selv.
Du kan læse mere nedenfor.
Lavt selvværd er:
Når du vedvarende nedvurderer og tænker negativt om dig selv
Når du går i konstante overvejelser omkring, hvad du kunne have gjort anderledes
Når du bekymrer dig om fremtiden
Når du er ofte tænker over, hvad andre tænker om dig
Når du ikke føler du fortjener andres kærlighed eller respekt for din faglighed
Når det spænder ben for livsudfoldelse, glæde og afslapning
Risikoen ved lavt selvværd og hvorfor det skal behandles så tidligt som muligt
Lavt selvværd gør dig sårbar overfor andre problematikker som depression, social angst, spiseforstyrrelser, ensomhed, stress, selvmordstanker, din evne til at indgå i relationer, handlingslammelse m.m. Hvis du lider af depression eller andre problemer, der opstod før det lave selvværd, skal du først og fremmest behandles for depressionen eller tage fat på de andre problemer – og ikke tage dette program.
Anonymt langvarigt behandlingsprogram på et år
Det er en krævende proces at forandre sig – at lave nye spor i hjernen og handle anderledes end du plejer. Så hvis du virkelig ønsker at få bedre selvværd, kræver det, at du en gang om ugen eller hver anden uge sætter tid af til at arbejde med dig selv over det næste halve år. Behandlingen vil føre dig detaljeret igennem mange forskellige slags øvelser, hvor du både arbejder med dine tanker og din krop. Det kan være hårdt at komme i kontakt med gamle minder eller at indse, hvor ødelæggende det lave selvværd har været for dit liv. Det er nødvendigt at se på og undersøge problemet for at kunne skille sig af med det. En del øvelser vil give dig livsglæde og ro. Du vil også få en mængde redskaber, som du kan bruge efter programmets afslutning.
Programmet er udviklet af professionelle psykologer med tilknytning til Psykologhuset ved Åen samt af et internationalt hold af eksperter. Du kan læse mere nedenfor om personerne bag programmet.
Hvad får du ud af at følge programmet?
Hvis du følger behandlingsprogrammet vil du gradvist mærke, hvordan du får øget dit selvværd og der kommer mere ro og glæde ind i dit liv.
Du vil generelt opleve øget tilfredshed med dit liv
Du vil være mere tryg i faglige og sociale sammenhænge
Du vil formodentlig opleve en udvikling i dine relationer, så du kommer tættere på dem du holder af og får nye relationer
Der vil være skridt, du ikke turde tage tidligere, som du tager, fordi du begynder at tage ansvar for dig selv på en ny måde
Nogle af personerne bag behandlingsprogrammet Bedre selvværd
Stine Venge, Aut. Psykolog
Tidligere underviser på lægestudiet, konsulent og underviser ved Dispuk, privat praktiserende psykolog og leder af Psykologhuset ved Åen. Stine arbejder i dag med familiebehandling i Århus Kommune. Stine er fagansvarlig psykolog for struktur og indhold i behandlingsprogrammerne og er fagligt stærkt funderet i flere forskellige terapeutiske tilgange.
Sharon Heller, Ph. D.
Udviklings psykolog, forfatter og College Professor. Sharon er specialist inden for det sansemæssige område, og har derfor lavet mange af øvelserne og redskaberne, der anvendes i vores behandlingsprogrammer. Sharon arbejder, som det også sker i behandlingsprogrammerne; ud fra en samlet tværfaglig integreret tilgang til behandling af lidelserne – herunder kostændringer.
Krzysztof Zajac, Ph. D
Kemiker med Ph.D fra Lodz University. Har arbejdet i universitets laboratorier i mange år. Krzysztof har som grundlag for behandlingsprogrammerne screenet og kvalitets evalueret tusindvis af videnskabelige undersøgelser, og udarbejdet de unikke rapporter, der ligger til grund for behandlingsprogrammerne med særlig fokus på kost, medicin og kosttilskuds effekt.