Jeg kan tilbyde at hjælpe dig – jeg har bred og solid psykolog-kompetence og livserfaring!

I dit møde med mig, vil du opleve, at jeg først og fremmest tilstræber at skabe tillidsfuld kontakt, så vi kan få tydeliggjort, hvad der er svært for dig og dermed komme frem til en erkendelse af, hvad du gerne vil have ændret i dit liv og din tilværelse.

Behovet for min psykologhjælp kan eksempelvis være, at du gerne vil have hjælp til at anvende en mere hensigtsmæssig stresshåndtering, omforme og styrke et lavt selvværd eller få hjælp til at komme igennem en alvorlig livskrise. Hjælpen kan også være en tydeliggørelse af eller en specifik strategi til at ændre på dine vanskelige sociale relationer – eller måske vil du have nogle metoder eller værktøjer til at ændre dine negative tanker om dig selv og dine medmennesker.

Mine interventionsformer er overvejende den Psykodynamiske- Mentaliserings- og Metakognitive terapi, og jeg tilbyder: individuel terapi, familie/gruppeterapi, egenterapi og supervisionsforløb.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. Mit specialeemne er: Selvet, stresshåndtering og depressioner. Jeg har i flere år været ansat som klinisk psykolog i Psykiatrien, og i det sidste ti år har jeg været privat praktiserende i egen psykologklinik i Østjylland.

Jeg har samtaler i Psykologhuset ved Åen, Vester Voldgade 100 st. tv. København.

Praktiske oplysninger vedr. aftaletider, afbudsregler, honorar og CV ses på website: www.vagnbanggaard.dk

Kontakt: vagn@phuset.dk
Tlf. 2460 4004