Jeg kan tilbyde at hjælpe dig – jeg har bred og solid psykolog-kompetence og livserfaring!

I dit møde med mig, vil du opleve, at jeg får tydeliggjort, hvad der er svært for dig, og hvad du gerne vil have ændret i dit liv og i din tilværelse.

Behovet for psykologhjælp kan ses i forhold til forskellige aspekter. Måske vil du gerne have hjælp til at anvende en mere hensigtsmæssig stresshåndtering, omforme og styrke et lavt selvværd eller få hjælp til at komme igennem en alvorlig traumatiserende livskrise.

Psykologhjælpen kan også være en tydeliggørelse af – eller en specifik strategi til at ændre på vanskelige- og ofte angstfyldte sociale relationer – eller måske har du et ønske eller behov for metoder til at ændre dine negative tanker om dig selv og dine medmennesker.

Mine interventionsformer bevæger sig indenfor: Psykodynamisk terapi, Mentaliserings-relateret terapi, kognitiv- og Metakognitiv terapi. Jeg tilbyder individuel terapi, familie/gruppeterapi, egenterapi og supervisionsforløb.

Jeg er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet. Mit specialeemne er: Selvet, stress/mestrings strategier og depressioner. Jeg har i flere år været ansat som klinisk psykolog i Psykiatrien, og i de sidste ti år har jeg været privat praktiserende i egen psykologklinik i Østjylland.

Aktuelt har jeg samtaler i Psykologhuset ved Åen, Vester Voldgade 100 st. tv. 1552 København V.

Praktiske oplysninger vedr. aftaletider-herunder akuttider, afbudsregler, honorar-priser og mit CV ses på min website: www.vagnbanggaard.dk

Kontakt: vagn@phuset.dk
Tlf. 2460 4004