Velkommen til min psykologiske praksis i Aarhus, hvor jeg tilbyder terapeutiske samtaler og vejledning til børn, voksne og familier samt supervision, workshops og udviklingsforløb for professionelle som arbejder indenfor børne- og familieområdet.

Jeg er uddannet som psykolog ved Aarhus Universitet 2007, og jeg har siden da arbejdet med særlig interesse for børn, livet i familien og i de nære relationer samt det professionelle arbejde med børn i pædagogiske miljøer.

Til private tilbyder jeg:

  • samtaler med voksne med fokus på forældreskab, familieliv og parforhold
  • samtaler med børn
  • familiesamtaler
  • Samtaler med henblik på at skabe dialog i konflikt og vanskelige relationer

Samtalerne kan være individuelle med børn eller voksne. Det kan også være samtaler, hvor flere deltager i samtalen, fx samtaler med forældre, børn og forældre sammen eller hele familien samlet. Andre nære eller vigtige personer kan også være med i samtalerne.
Når det drejer sig om samtaler ved konflikt og i vanskelige relationer, hvor flere skal deltage, finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst mødes om samtalen, så der bliver tryghed og mulighed for dialog.

Til professionelle tilbyder jeg:

  • supervision til autorisation for psykologer
  • supervision til faggrupper der arbejder med børn, unge og familier
  • Oplæg, workshops og udviklingsforløb for faggrupper der arbejder med børn, unge og familier

Kontakt:

Jeg kan kontaktes på nummer 61726447 eller på tinafau@phuset.dk.
Du er meget velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende snak. Læg gerne besked på min telefonsvarer, så ringer jeg tilbage.

Samtalerne foregår i Psykologhusets lokaler Rosensgade 15, 3. tv eller Åboulevarden 39, 1. sal.
Når du ankommer sætter du dig i venteværelset, hvor du kan forsyne dig med kaffe eller te. Jeg henter dig på det aftalte tidspunkt.

Betaling:

Individuelle samtaler (55 min): 950 kr.
Samtaler med to eller flere personer (85 min): 1500 kr.

Individuel supervision (55 min): 1200 kr. + moms

Ved gruppesupervision og andre aftaler med professionelle tilrettelægges pris efter konkret indhold og omfang af opgaven.

Betaling foregår via MobilePay eller ved indbetaling på bankkonto. Jeg udskriver faktura.

Man kan ikke modtage henvisning til mig fra egen læge, da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring. I nogle tilfælde kan man få tilskud til samtalerne via egne forsikringer (privat eller via arbejde) eller hvis man er medlem af ‘Sygeforsikringen Danmark’. Undersøg dette nærmere hos dit eget forsikringsselskab. Hvis du har mulighed for tilskud til psykologsamtaler via egen forsikring skal du huske at spørge om du selv kan vælge psykolog, eller om du skal vælge en psykolog i selskabets eget psykolognetværk.

Afbud:

Der skal meldes afbud til en aftale senest kl. 15.00 dagen før aftalen. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves halvdelen af prisen.

Tavshedspligt, etik og behandling af persondata:

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt gældende regler om etik og tavshedspligt.
Jeg behandler personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning.