Velkommen til min psykologiske praksis i Aarhus, hvor jeg arbejder med børn og familieliv i fokus. Jeg tilbyder samtaler med børn, og jeg tilbyder samtaler med voksne om forældreskab og familieliv. Desuden tilbyder jeg supervision, workshops og udviklingsforløb for professionelle som arbejder indenfor det pædagogiske felt.

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet 2007, og jeg har siden da arbejdet med særlig interesse for børn, livet i familien og det professionelle arbejde med børn i pædagogiske miljøer.

Til private tilbyder jeg:

  • samtaler med voksne med fokus på forældreskab og familieliv
  • samtaler med børn
  • konfliktmægling

Samtalerne kan være individuelle med børn eller voksne. Det kan også være samtaler, hvor flere deltager i samtalen. Fx forældre og børn sammen.
Når det drejer sig om samtaler med fokus på konfliktmægling, finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst mødes om samtalen, så der bliver tryghed og mulighed for dialog.

Til professionelle tilbyder jeg:

  • supervision til faggrupper som arbejder indenfor det pædagogiske felt
  • supervision til autorisation for psykologer
  • Workshops og udviklingsforløb for faggrupper som arbejder indenfor det pædagogiske felt

På min hjemmeside Psykolog Tina Faurholt kan du læse mere om mine ydelser og min måde at arbejde på.

Kontakt:

Jeg kan kontaktes på nummer 61726447 eller på tinafau@phuset.dk.
Du er meget velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende snak. Læg gerne besked på min telefonsvarer, så ringer jeg tilbage.

Samtalerne foregår i Psykologhusets lokaler Rosensgade 15, 3. tv eller Åboulevarden 39, 1. sal.
Når du ankommer sætter du dig i venteværelset, hvor du kan forsyne dig med kaffe eller te. Jeg henter dig på det aftalte tidspunkt.

Betaling:

Individuelle samtaler (55 min): 950 kr.
Samtaler med to eller flere personer (85 min): 1500 kr.

Individuel supervision (55 min): 1100 kr.

Ved gruppesupervision og andre aftaler med professionelle tilrettelægges pris efter konkret indhold og omfang af opgaven.

Betaling foregår via MobilePay eller ved indbetaling på bankkonto.

Man kan ikke modtage henvisning til mig fra egen læge, da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring. I nogle tilfælde kan man få tilskud til samtalerne via egne forsikringer (privat eller via arbejde) eller hvis man er medlem af ‘Sygeforsikringen Danmark’. Undersøg dette nærmere hos dit eget forsikringsselskab. Hvis du har mulighed for tilskud til psykologsamtaler via egen forsikring skal du huske at spørge om du selv kan vælge psykolog, eller om du skal vælge en psykolog i selskabets eget psykolognetværk.

Afbud:

Der skal meldes afbud til en aftale senest kl. 15.00 dagen før aftalen. Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves halvdelen af prisen.

Tavshedspligt, etik og behandling af persondata:

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening er jeg underlagt gældende regler om etik og tavshedspligt.
Jeg behandler personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning.