Få hjælp til at få styr på fortiden, ro på nutiden og sat energi på fremtiden.

Livet er en rejse, der fra tid til anden kan synes både uoverskuelig, urimelig eller blot uden destination. Gennem terapi dannes ny mening, ny energi og nye muligheder. 

Jeg arbejder både narrativt og kognitivt. Sammen med klienten afsøger jeg nye rammer for tanker og adfærd samt nye ord for følelserne og disse.

Jeg har stor erfaring med løsninger inden for:

 • Stress

  Stress er en belastningsreaktion. Men det behøver ikke bare være arbejdet, der belaster os. Det kan være livet generelt. Familien, økonomien, livsstilen eller noget helt andet. Ofte hænger stress sammen med vores egne forventninger til os selv. Oplever du stress i dit liv? Så brug chancen til at lære noget nyt og bæredygtigt om dig selv.

 • Misbrug

  Misbrug er ikke altid bare en flugt fra fortiden. Eller en bedøvelse af nutiden. Det kan også være en ængstelighed omkring fremtiden. Når jeg behandler misbrug, finder jeg det lige så vigtigt at sætte energi på, hvad du gerne vil være efter misbruget. Som at undersøge, hvad du var før, eller hvad førte til misbruget.

 • Jalousi

  Jalousi kan være en yderst kompliceret og invaderende tilstand. Det kan beskrives som både en tilknytningsstruktur, et sprog, en uforløst drøm og en sorg. Jalousien kan besætte og diktere ikke bare en person, men et forhold eller sågar en hel familie. Uanset om det er dig eller din partner, der synes at lide af jalousi, så er der hjælp at hente. Lad ikke denne uønskede kraft stå imellem dig og det, du drømmer om.

 • Sorg

  Sorg er rektionen på tab. Tabet af en drøm. Et forhold. Et familiemedlem. En kærestesorg. Et dødsfald. Eller noget helt andet. Sorgen minder os om, hvor tæt vi knytter os til hinanden. Den mærker os, så vi står smertefuldt bevidste tilbage og sanser, at det ikke bare er et andet menneske, der blev revet bort. Men os selv, der blev revet midt over.

 • Eksistentielle kriser

  Livet kan opleves absurd. Men føles ganske brutalt. At være fejlplaceret i sit eget liv. Ikke at vide, hvor man skal hen. Få en samtalepartner med ombord, og lad os sammen finde meningen med netop dit liv.

 • Angst

  Angst er aktiveringen af dit autonome alarmsystem. Angsten har udspring i amygdala, men har fri råderet over næsten resten af kroppen. Angst kan føles som altkonsumerende! Få hjælp til at finde ud af, hvad du synes er farligt. Og hvorfor du synes dette. Med udgangspunkt i dine konkrete følelser, udvikler vi strategier for både tanke og adfærd, således at angsten bliver en mentor og ikke en forhindring.

Det vigtigste i terapien er matchet mellem klienten og psykologen. Føler du, at jeg kunne være det rigtige match for dig, så kontakt mig.

Lad os sammen genvinde kontrollen, sådan at du kan leve dit liv, uden det lever dig.

Send en SMS eller email for at booke en tid eller en uformel samtale.

Se eventuelt mere på https://www.thomaskoopmann.dk/