Føler du dig stresset, angst eller deprimeret? Og forstår du ikke helt hvorfor eller hvad du kan gøre ved det? Dårlig psykisk trivsel bunder ofte i problemer med at identificere, hvad vi føler og kunne handle på det. Når vi føler os ude af stand til at bede om det vi har brug for eller sige fra over for det vi ikke har lyst til, bliver vi sårbare overfor at udvikle stress, angst og depression. Gennem strukturerede samtaler hjælper jeg dig med at få en større forståelse for, hvad roden til dine problemer er, og hvordan du genvinder kontrol med dit eget liv.

Måske bunder en del af dine vanskeligheder i et lavt selvværd, hvor du ikke føler du er berettiget til at stille krav eller sætte grænser overfor omgivelserne. I så fald er du ikke alene. Rigtig mange mennesker lider under et grundlæggende negativt syn på sig selv, der  hæmmer dem i arbejdslivet og privatlivet. Den gode nyhed er, at selvom lavt selvværd ofte er grundlagt i barndommen er det ikke noget du er født med og du kan lære at tillægge dig selv større værdi i voksenlivet.

Terapi kan også være en støtte for dig, der gennemgår en svær tid. Selvom du hverken er stresset, angst, deprimeret eller har lavt selvværd kan livet sommetider være svært. Måske du har mistet retning i livet. Måske du er blevet forladt af nogen du elsker, selv er ved at forlade nogen der elsker dig eller på anden vis har mistet nogen du holder af. Tab og separation i nutiden kan ofte reaktivere smertefulde følelser, der knytter sig til hændelser i vores fortid. Når tæppet rives væk under os kan terapi fungere som et fast holdepunkt i tilværelsen, en tryg base, hvor vi kan ”tanke op” indtil vi igen føler os klar til at give os i kast med livet.

Uanset, hvad du oplever af vanskeligheder, ser jeg det som én af mine vigtigste opgaver, at tilvejebringe et trygt og tillidsbaseret rum, hvor du tør se på dig selv og dit liv med nye øjne og på den måde finde mod til at skabe de forandringer i din tilværelse, som du ønsker.

Mine spidskompetencer er stress, angst, depression, selvværdsproblematikker, sorg- og krisereaktioner.

Jeg har særlig ekspertise i terapi med unge og voksne. Jeg tilbyder ikke parterapi.

Måden jeg arbejder på afhænger af din konkrete problemstilling. Jeg orienterer mig både indenfor kognitiv terapi samt psykodynamisk teori og metode, hvilket gør det muligt at arbejde med flere lag af din problematik. Jeg har flere psykoterapeutiske efteruddannelser, bl.a. certificeret ISTDP-terapeut, og er på vej mod at blive specialist i psykoterapi.

Jeg har IKKE overenskomst med sygesikringen. Hvis du er medlem af sygeforsikringen “Danmark” får du refunderet 300 kr. pr. session. Jeg indberetter for dig.

Jeg kan som regel tilbyde dig en tid indenfor 1-2 uger. 

Priser og vilkår:

Normal takst: 1000 kr pr. session

Studerende/arbejdssøgende: 900 kr. pr. session

Alle sessioner varer 60 min.

Bemærk dog at første session altid varer 90 min og koster 1200 kr. På den måde sikrer vi os at vi fra start af får en god forståelse for din problemstilling og de mål du ønsker at opnå i terapien.

Jeg tilbyder eftermiddags/aften-konsultationer i hverdage. Ved afbud senere end 24 timer i forvejen, opkræves 50% af, hvad en session koster.

Adresse:

Psykologhuset Vester Voldgade 100, st., 1552 København V