Har du svært ved at sætte ord på dine følelser og behov? Og har det negativ indvirkning på din selvfølelse, dit privatliv eller arbejdsliv? Dårlig psykisk trivsel bunder ofte i problemer med at identificere, hvad vi føler, og handle ud fra disse følelser. Når vi føler os ude af stand til at bede om det vi har brug for eller sige fra over for det vi ikke har lyst til, bliver vi sårbare overfor stress, angst og depression.

Jeg er specialiseret i behandling af unge og voksne, der kæmper med stress, angst og depression. Herudover har jeg stor erfaring med livskriser og selvværdsproblematikker.

Uanset, hvad du oplever af vanskeligheder, ser jeg det som én af mine vigtigste opgaver, at tilvejebringe et trygt og tillidsbaseret rum, hvor du tør se på dig selv og dit liv med nye øjne og på den måde finde mod til at skabe de forandringer i din tilværelse, som du ønsker.

Måden jeg arbejder på afhænger af din konkrete problemstilling. Jeg orienterer mig både indenfor kognitiv terapi samt psykodynamisk teori og metode, hvilket gør det muligt at arbejde med flere lag af din problematik. Jeg har flere psykoterapeutiske efteruddannelser og er på vej mod at blive specialist i psykoterapi.

Jeg har særlig ekspertise i individuel terapi og gruppeterapi. Jeg tilbyder ikke parterapi.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.

Priser og vilkår:

Normal takst: 900 kr pr. session

Studerende: 800 kr. pr. session

Arbejdssøgende: 800 kr

Alle sessioner varer 50 min.

Jeg tilbyder udelukkende sene eftermiddags/aften- konsultationer i hverdage. Ved afbud senere end kl.10 på dagen, opkræves fuld betaling. Jeg tilbyder undtagelsesvis tider i weekender.

Adresse:

Psykologhuset Vester Voldgade 100, st., 1552 København V