Hvorfor psykoterapi?

Står du overfor følelsesmæssige udfordringer store som små, som du har svært ved at håndtere kan det være en god ide at opsøge professionel hjælp. Når du oplever personlige vanskeligheder i din dagligdag, kan det være hjælpsomt at få en forståelse og indsigt i, hvorfor du føler, tænker og handler, som du gør.

Jeg har arbejdet med depression og angst hos både unge og voksne og har endvidere arbejdet med selvværdsproblematikker og personlige og relationelle kriser.

I individuel terapi mødes vi på fastlagte tidspunkter over en periode, som kan strække sig fra måneder til flere år. Det kan variere for den enkelte, hvor ofte man har behov for vi mødes.
Som psykolog ser jeg det som en vigtig opgave at skabe en sikker og tryg ramme, så du føler dig godt tilpas og tør udvikle dig.

Jeg har uddannelse og erfaring i psykodynamisk og kognitiv terapi, hvilket gør det muligt at anvende den metode, der passer til din problemstilling og gøre terapien meningsfuld for dig. I mit arbejde som psykolog giver jeg både individuel terapi og gruppeterapi.
I øjeblikket er jeg i gang med at efteruddanne mig til specialist i psykoterapi.

Traumebehandling.

Jeg har særlig erfaring i arbejdet med traumatiserede og uddannet mig som EMDR-terapeut (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Inden for EMDR taler vi om, at traumet er lagret på en måde i vores bevidsthed, som vi ikke rationelt kan beslutte os for at ændre. Et traume kan, på trods af at det er flere år gammelt, derfor stadig være stærkt forstyrrende i vores hverdag. EMDR er specifikt udviklet til traumebehandling, men kan også anvendes til angstlidelser. Denne behandlingsform tager hensyn til de svære følelser og oplevelser, der er forbundet med det at være traumatiseret samtidig med, at man får bearbejdet traumet.

Priser og vilkår:

Individuel samtale: 1000 kr.
Studerende: 900 kr.
Varighed 55 min.

EMDR-behandling: 1400 kr.
Varighed 90 min.

Jeg har kun eftermiddagstider. Ved afbud samme dag betales fuld pris.
Jeg tager ikke mod henvisninger fra egen læge.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på: signelind@phuset.dk eller på telefon: 6064 3959

Psykologhuset Vester Voldgade 100, st., 1552 København V