Autoriseret psykolog og specialist i sexologisk rådgivning, Rikke Pristed.

Oplever du seksuelle vanskeligheder i forhold til dig selv og/eller din partner? Har du/I brug for hjælp til at få talt om det?

Igennem livet oplever de fleste på et eller andet tidspunkt at have seksuelle problemer. Det kan dreje sig om lystproblemer, smerter ved samleje, vanskeligheder i forbindelse med orgasme, rejsning eller udløsning. Det kan også handle om tændingsmønstre, altså at det du tænder på er svært for dig og/eller din partner at acceptere eller forvalte, eller at du oplever at din optagethed af sex er ved at tage overhånd i forhold til dit parforhold/familieliv, dine sociale relationer, eller dit arbejdsliv.

Jeg tilbyder samtalebehandling i forhold til disse problemstillinger, og vil meget gerne samarbejde med din egen læge, eller en speciallæge, i de tilfælde hvor der ud over de psykiske konsekvenser også ligger noget fysisk til grund for problemerne.

Jeg har de sidste 4 år været ansat ved Jysk Sexologisk Klinik, og startede pr. 1/1-2013 op som selvstændig. Jeg er uddannet og autoriseret psykolog, og desuden specialist i sexologisk rådgivning fra Agder Universitet i Norge, hvor jeg også er ansat som lektor i en 25 % stilling. Tidligere har jeg bl.a. arbejdet med afhængighed i alkoholbehandlingsregi, samt med familiebehandling.

Praktiske oplysninger:

Tidsbestilling på tlf 71722400 (jeg kan også kontaktes på rikke@phuset.dk)

Honorar for individuel samtale (60 min) er 900 kr.

Honorar for parsamtale (60 min) er 1000 kr.

Betaling:  kontant – du får selvfølgelig en faktura

OBS: Ved aflysning mindre end et døgn før den aftalte tid opkræves halvdelen af honoraret. Ved udeblivelse uden afbud opkræves hele honoraret.

Bemærk venligst at samtalerne foregår i Århus, på Åboulevarden.