Hvordan ved man, om man har brug for terapi? Hvordan vælger man blandt forskellige psykologer?

Hvis du sidder fast i nogle vanskeligheder, som du ikke kan komme videre med, er der en god sandsynlighed for, at en psykolog kan hjælpe dig videre. Hvis du er trist eller nervøs, har problemer med andre mennesker, selvværd – eller måske mad, så kunne du tale med sådan en som mig. Jeg har arbejdet meget med depression, angst, spiseforstyrrelser, og problemer i forhold til relationer, selvoplevelse og forstyrret virkelighedsopfattelse.

Jeg har 16 års erfaring med terapi, og har længere videreuddannelse både inden for terapi og psykiatri, hvor jeg også er ansat ved siden af privat praksis. Med denne bredde, såvel som erfaring med lette og svære tilstande, har jeg gode forudsætninger for at hjælpe dig med dine vanskeligheder, – men også afklare sammen med dig, om er der behov for at konsultere læge eller psykiater, eller om der kunne være et tilbud i psykiatrien, som kunne være oplagt. Har du haft kontakt til psykiatrien i forvejen, kan det også være en fordel at tale med en psykolog, der kender grundigt til dette felt.

At vælge den rigtige psykolog for dig er dels noget med psykologens dygtighed, men kemi er også vigtigt. Hvis det har interesse, så kan du læse om andre mennesker oplevelse af at være i terapi hos mig i en række anmeldelser på min egen hjemmeside samtaleterapi.com

Jeg har tider tirsdag og torsdag.
Ring på tlf 2891 7120, eller skriv på email rasmus@phuset.dk.