Som par kan man komme derud, hvor konflikter, misforståelser, vrede eller sårede følelser fylder mere end varme følelser for hinanden og glade stunder sammen. Oplever I fx:

  • At I går fejl af hinanden, når I taler sammen?
  • At I er kørt fast i de samme negative måder at være sammen på?
  • At konflikter og skænderier fylder for meget?
  • At kedafdethed, vrede eller tomhed fylder for meget i jer?
  • At I har svært ved at håndtere og komme videre efter utroskab?
  • At jalousi raser imellem jer?
  • En tvivl om, hvorvidt parforholdet skal fortsætte eller ej?

Samtalerne

I samtalerne tager vi udgangspunkt i de udfordringer, I oplever lige nu i jeres hverdag. Vi undersøger, hvordan problemerne er opstået, og hvad I hver især gør, som er med til at holde dem igang. Hver samtale vil give jer konkrete redskaber til håndtere jeres udfordringer, således at I kan komme videre med jeres parforhold på en måde, som I begge er mere tilfredse med.

Går I med overvejelser om at ende parforholdet, vil samtalerne give jer en afklaring af dette. Hvis I finder ud af, at I skal hver jeres vej, vil samtalerne også fokusere på, hvordan dette kan gøres på bedst mulige måder for jer selv og eventuelle børn involveret.

Forløbet

Når I begynder i parterapi hos mig, starter vi med en fællessamtale, som bliver efterfulgt af en individuel samtale med hver af jer. Denne arbejdsform hjælper mig til hurtigt at lære jer begge at kende og derved hurtigere at forstå, hvorfor I hver især ender, der hvor I ender, når jeres parforholds konfliktmønster raser imellem jer. Efter de individuelle samtaler følger flere fællessamtaler. Ligesom i individuel terapi er det også i parterapi godt at have samtaler én gang om ugen i starten af forløbet, for derefter at lægge længere tid imellem samtalerne, når en bedring har indfundet sig.

 

Ring på 5191 9285 eller skriv på rikkepap@phuset.dk, hvis I har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.