Uddannelse:

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2008, hvor jeg specialiserede mig i klinisk psykologi og arbejds- og organisationspsykologi. Efterfølgende har jeg videreuddannet mig inden for især narrativ og systemisk terapi og Feedback Informed Treatment (FIT). Jeg er også autoriseret af Psykolognævnet.

Arbejdserfaring:

Udover at være privatpraktiserende psykolog idag, er jeg også administrativ leder af Psykologhuset ved Åen, phuset.dk, Københavner-afdelingen. Se mere om dette her.

Gennem tidligere ansættelser har jeg især fået erfaring med terapi, rådgivning, undervisning og supervision. Ved siden af min praksis er jeg ekstern lektor på Institut for Psykologi ved Københavns Universitet. Jeg er ligeledes i gang med en efteruddannelse som specialist i psykoterapi med voksne. Du kan kigge videre på min LinkedIn-profil her.

Terapien, jeg laver, skal være effektfuld

Det er vigtigt for mig, at den terapi, jeg laver, er effektfuld. Derfor bruger jeg nogle korte spørgeskemaer ved hver samtale: Det ene skema hjælper mig til følge din udvikling. Jeg holder øje med, at du får det bedre gennem mine samtaler. På det andet skema evaluerer du den samtale, du lige har haft med mig. Gennem denne evaluering hjælper du mig til at skræddersy mit arbejde til dig. Således får du mest muligt udbytte af samtalerne.

Ovenstående måde at arbejde på hedder Feedback Informed Treatment (FIT), og er godkendt som evidensbaseret praksis i bl.a. Danmark og USA. At FIT er godkendt som evidensbaseret praksis, betyder, at der gennem forskning er fundet evidens – eller bevis – for, at denne terapeutiske praksis virker. Faktisk har FIT gennem forskning vist sig så meget som at fordoble effekten af den terapeutiske behandling. Læs mere om FIT her.

På privatfronten:

Privat er jeg gift med Pete, der oprindeligt er fra Wales. Sammen er vi forældre til tre dejlige piger.

Kurser og supervision, jeg har deltaget i:

2015: FIT TOT – Feedback Informed Treatment: Training of Trainers ved Scott D. Miller og Susanne Bargmann.

2014 – dd.: Løbende FIT-supervision ved Scott D. Miller.

2014 – dd.: Løbende FIT-supervision ved Susanne Bargmann.

2014: FIT Advanced-kursus med Scott D. Miller.

2014: FIT Intensive-kursus med Scott D. Miller.

2014: Supervisionsgruppe ved Annette Mortensen, inpraxis.

2014: Supervisionsgruppe ved Pia Bjerning, LabelWorks.

2014: Metakognitiv supervision ved Pia Callesen, CEKTOS.

2009: Narrativ workshop om remembering med Maggie Carey.

2009: Narrativ workshop med Art Fisher  – om ‘the present but invisible’, Art’s videreudvikling af Michael Whites ‘the absent but implicit’.

2009: Intensiv narrativ træning med Maggie Carey.

2008-2009: Supervisionsforløb hos Helene Grau.

2008: Appreciative Inquiry med Peter Lang.

2007:  Therapy Summer School på Kensington Consultation Centre i London med bl.a. Peter Lang, Elspeth McAdam, John Shotter, Vernon Cronen, John Burnham, m.fl.

2007: Narrative work with traumatic experiences – with Michael White.

2007: Narrativ konfliktmægling med Allan Holmgren og Anne Romer, DISPUK.