Som psykolog hjælper jeg unge og voksne videre, når livet bliver svært.

Jeg hjælper jer, der har problemer i parforholdet. Jeg hjælper dig, der bokser med lavt selvværdjalousi, eller depression. Og jeg hjælper dig, der er ramt af krise, eller har været udsat for psykisk vold.

Du kan læse videre om hvert emne i menuen til højre. Hvis det er mere uklart, hvorfor du ikke trives, vil vi bruge vores første samtale på at indkredse dette.

Læs mere på www.psykologrikkepapsoe.dk, hvor jeg deler viden om og strategier til et liv med større selvværd.

I samtalerne tager vi udgangspunkt i dét, du står i lige nu

Gennem mine spørgsmål og refleksioner får du et overblik over dine udfordringer, og du får redskaber til at håndtere dem. Jeg hjælper dig til en bredere forståelse af dig selv og dine problemer, så du kan komme videre i livet med fornyet håb for fremtiden og en større tro på dig selv. Læs mere om samtalerne her.

Terapi, der virker

Terapien, jeg laver, skal være effektfuld. Derfor bruger jeg nogle korte spørgeskemaer ved hver samtale. Det ene skema hjælper mig til følge din udvikling: At du får det bedre gennem samtalerne med mig. På det andet skema evaluerer du den samtale, du lige har haft med mig – og gennem denne evaluering hjælper du mig til at skræddersy mit arbejde til dig. Således får du mest muligt udbytte af samtalerne. Du kan læse mere om denne måde at arbejde på her.

Referencer

Du kan under ’Klienterne siger…’ læse udtalelser fra nogle af mine tidligere klienter om, hvordan de har oplevet samtalerne med mig, og hvordan de har fundet deres vej videre frem gennem samtalerne.

Mandag den 29. januar og mandag den 5. februar 2018 kan du se mig tale om skam, parforhold og kærlighedssvindel i dokumentarserien “Kærlighedssvindlerne” på TV2.

Du kan læse mine tanker om lavt selvværd og perfektionisme i denne artikel i FEMINA.

Klik her for at læse mine tanker om perfektionisme i en artikel i WOMAN.

Jeg forklarer lidt om, hvordan vores brug af sociale medier kan påvirke os her på woman.dk.

Klik her for læs mine råd om at komme igennem en krise fortalt til Magasinet Liv.

Klik her og se min udtalelse i  TV2 Lorry om mobning i skolen og forældre, der griber til selvtægt.

Det praktiske 

Priser og andet praktisk finder du under ’Priser og alt det praktiske’.

Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Ring til mig på 5191 9285 eller skriv på rikkepap@phuset.dk for at booke en samtale eller for at få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.