Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi. Jeg arbejder indenfor flere områder, bla. med særlig sensitivitet – se Artikel, stressbehandling, selvværd, depression, livskriser, sorg, angst, jalousi og kan desuden hypnoterapi.

Min tilgang til terapi er, at hvis vi ikke ved betydningen af hvad vi har med os i livet, handler vi ofte per automatik, fordi vi har ‘lært’ at vi får mest kærlighed og anerkendelse på denne måde. Men fordi vi alligevel sommetider syntes livet er svært at navigere i, har vi også som individuelle og modne personer brug for at kunne mærke hvad der er godt for os. Mange er alt for meget i hovedet, og lægger slet ikke mærke til hvad kroppen signalerer til os. Derfor har jeg med min tilgang som krop- og gestalt terapeut fokus på at du lærer at blive et hel menneske, hvor hoved og krop er integreret, og du har en forståelse af din ‘bagage’, samt egne behov og lyster, så du bedre kan navigere og blive tilfreds. For først når vi kan være den bedste udgave af os selv, kan vi være stolte og tilfredse.

I parterapien arbejder jeg tilknytnings-, trygheds- og emotionsfokuseret (EFT). Læs mere under parterapi

Formålet med terapi

At gå til psykolog er en mulighed for at få udtrykt det der er svært i selskab med en person man ikke har følelser i klemme overfor og derfor ikke skal passe på, på samme måde som man kan komme til i sine relationer. Det giver derfor en frihed til at udforske og lære, og jeg tror på at terapi er den bedste gave man kan give sig selv, uanset om livet er svært eller bare er udfordrende til tider.

Det at man lærer sig selv, sine styrker og svagheder, bedre at kende, og ikke mindst hvad de kommer af, er med at til at man bliver stærkere, mere robust, og bedre i stand til at passe på sig selv.
Dette vil jeg gerne hjælpe dig med.

Den første samtale

Her drejer det sig om kontakten. Du skal kigge mig an og afgøre om jeg er en du kan have tillid til og for mig, drejer samtalen sig om at indsamle oplysninger om dig, jeg kan bruge i vores videre arbejde; Hvad er din historie, hvordan er din familie opbygget, hvem er du mest knyttet til osv. Dette bruger jeg til at danne mit billede af dig, og det hjælper det mig (og dermed dig) til at se og få øje på de påvirkninger din opvækst har haft på dig, både positivt, negativt, bevidst og ubevidst. Og som regel er det jo de negative og ubevidste reaktioner eller måder at anskue tilværelsen på der skaber problemer for os.

Min erfaring er desuden at der hvor vi har det svært, også er der hvor vi har givet op. Og da vores opgivelser ofte er af meget gammel karakter, kan de præge os på en uhensigtsmæssig måde.  Min opgave er derfor at hjælpe dig til at se, at du måske har lært et par ting eller to, siden dengang, og dermed opdage at du faktisk har det der skal til, og hvis ikke så hjælpe dig til at modnes på dette sted.

Kontakt mig på tlf. 2440 9342 eller via psykolog@rommedal.dk