Vi kan alle komme ud for svære perioder i livet. For det meste kan vi selv komme videre, men til tider kan disse perioder virke uoverskuelige for den enkelte og kan gøre hverdagen svær at komme igennem. Samtidig kan de begrænse os i forhold til at leve det liv, vi gerne vil leve. Det er i disse perioder, når livet er hårdt og virker mere eller mindre uoverskueligt, at du kan have brug for hjælp i form af en psykolog. I min praksis kan jeg som psykolog hjælpe dig igennem svære tider og mod videreudvikling og forandring ved hjælp af videnskabeligt anerkendte psykologiske metoder, så du kan blive bedre til i at finde ressourcer og nye handlemåder, så du kan komme til at leve det liv du gerne vil.

 

En kvalitets oplevelse

Mit ønske er at møde dig med en varm og professionel atmosfære lige fra den første kontakt og til den sidste samtale er gennemført.

Som psykolog er jeg både imødekommende og nærværende. Du vil ikke opleve at din samtale er min 6. eller 7. samtale samme dag, da jeg i så tilfælde skulle gå på kompromis med min etik og ønske om at levere den bedst mulige kvalitet i mit arbejde

Lokalerne er indrettet med henblik på at give dig en positiv oplevelse. Der er afdæmpet musik samt vand, te og kaffe til fri afbenyttelse. Du er altid velkommen til at komme i god tid inden din samtale, så du lige kan nå at ”lande” inden samtalen begynder,

Jeg bliver ofte kontaktet af unge studerende som ønsker min medvirken i forbindelse med forskelligt projektarbejde, eller artikler. Jeg bakker gerne op omkring de unges interesse for mine arbejdsområder og prioriterer derfor at deltage i diverse interviews.

 

Vi starter der, hvor du er

I terapien er der fokus på dig og din oplevelse i et trygt og nærværende rum, hvor jeg hjælper dig til at identificere og forandre de følelser og tanker, som gør dit liv vanskeligt lige nu. Nogle gange ved vi præcis, hvad problemet handler om. Andre gange gør vi ikke, men kan bare mærke at vi ikke har det godt. Uanset hvor du er, starter vi der.

Sammen finder vi ud af, hvad du har mest brug for at arbejde med, og vi undersøger hvilke af dine behov, som er akutte, og hvilke tankemønstre og vaner vi sammen skal fokusere på at forandre eller udvikle. I min klinik arbejder vi i fællesskab på, at du kan finde eller genfinde accepten af dig selv og dit eget ståsted, så du kan tackle livets udfordringer bedst muligt og opleve et større nærvær over for dig selv og dine relationer.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder psykoterapeutiske samtaler til voksne og par. Jeg har flere års erfaring, og har især specialiseret mig i:

Metodisk trækker på jeg en bred vifte af forskellige psykoterapeutiske tilgange, herunder bl.a. kognitiv adfærdsterapi, ACT og psykodynamisk terapi. Desuden er forbundetheden mellem krop og psyke en naturlig del af min tilgang i arbejdet med dig og din trivsel.

Du kan desuden læse mere om mig, min baggrund, min måde at arbejde på og mine forskellige ydelser på www.psykologmlauridsen.dk. Du kan også læse mere om min hvilke specifikke problematikker jeg kan hjælpe med i menuen til højre.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, foretager jeg en løbende kvalitetsstyring af mit arbejde gennem egenterapi, supervision og videreuddannelse,

Det praktiske

Oplysninger om priser m.m. finder du under punktet priser og andet praktisk.

Ring eller skriv til mig for tidsbestilling. Du er også altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak over telefon om, hvad jeg kan tilbyde, og hvordan det passer til dit behov.

Ring på telefon 27 85 66 58 eller skriv til michaellauridsen@phuset.dk