TAT er en akupressur-teknik, som er udviklet af amerikanske Tapas Fleming.

Jeg har arbejdet med TAT siden 2008 og sætter stor pris på at bruge TAT, fordi det er en nænsom, hurtig og samtidig effektiv metode til behandling af et stort af spektrum af problemområder.

TAT er et fantastisk redskab til behandling af traumer, fobier, stress, angst og negative erindringer, tanker og følelser – for blot at næve et udsnit af alle de områder, hvor TAT kan gøre en stor forskel.
Jeg har også haft succes med behandling af ADHD, OCD og PTSD (Post Traumatic Stress Disorder).

En af de meget store fordele ved TAT er, at det er nemt at lære at bruge metoden selv.
Metoden udmærker sig desuden ved at risikoen for retraumatisering er minimal og ved at muliggøre arbejde med flere problemområder/traumer ad gangen. Du behøver således ikke at nøjes med at tage ét problem ad gangen, som ved TFT/EFT.

TAT kombinerer en let berøring af nogle få akupressur-punkter i hovedet med opmærksomhed på problemet eller traumet.

Behandling med TAT drejer sig ikke blot om at dæmpe eller tackle problemet.
Selve årsagen til fx angst eller PTSD kan fjernes, – også selv om du ikke ved, hvad årsagen er.

Når årsagen til problemet, traumet, bliver fjernet , forsvinder også de mønstre du har udviklet for at kunne leve med traumet.
Fx vil undgåelsesadfærd udviklet som følge af angst ikke være nødvendig, når traumet bag angsten forsvinder eller dæmpes. Du behøver derfor ikke at bruge en masse energi på at udfordre dig selv og “arbejde” med problemet.

Du kan lære selv at bruge metoden, og derved får du et værdifuldt redskab, som du kan bruge til at forbedre din livskvalitet og komme i bedre kontakt med dig selv – resten af dit liv.

TAT er et spirituelt redskab:

Det er min overbevisning, at du kommer i forbindelse med dit højere selv og med den universelle bevidsthed, når du sidder i TAT-positionen.
Derfor kan du opleve forandringer, som du ikke anså for mulige.