Ydernummer psykolog Marianne Sander 720Mit speciale er behandling af traumer, depression, stress, angst, – herunder PTSD, eksamensangst, ADHD og lavt selvværd.
Med 20 års erfaring som privatpraktiserende psykolog, kan jeg tilbyde en bred vifte af effektive energipsykologiske behandlingsmetoder, som skyder genveje til forandring og velvære og dermed er værdifulde redskaber ved siden af samtalen.

Det kan fx være meget svært alene ved viljens kraft at slippe dårlige oplevelser, bekymringer eller en tendens til at tænke negativt og bebrejde dig selv eller andre.
Også selv om du er bevidst om, at det ikke gør dig godt.

Jeg er af den opfattelse at dette skyldes, at vi alle er styret af bagvedliggende og ikke-bevidste traumer, som gør, at vi ofte gentager uhensigtsmæssige mønstre uden at ville det.
Men med nye metoder kan det faktisk lade sig gøre – let og nænsomt – at mindske eller helt fjerne den bagvedliggende årsag til uønskede tanker og følelser, selv om de fleste vil mene, at det er for godt til at være sandt.

Jeg lægger vægt på at lære mine klienter metoder til selvhjælp og mit yndlingsredskab er gennem de seneste år blevet akupressur-teknikken TAT (Tapas Acupressure Technique), som er en meget nænsom og samtidig effektiv metode til heling af såvel mindre som større problemer.

Du kan læse mere om mine foretrukne metoder ved at følge links i højre side.

Du kan kontakte mig på tlf.:  2420 6430

eller på mail: psykolog@mariannesander.dk