Min faglige baggrund er sammensat af erfaringer fra mange forskellige områder. Tilsammen giver det mig en bred vifte af viden og erfaring til at hjælpe dig med dine problemstillinger

Jeg har en dyb viden om blandt andet det autonome nervesystem, hjerneprocesser, ernæring, hormon- og immunsystemet, og mange års erfaring med hvordan krop og sind spiller sammen

Vores nervesystem og biologiske systemer påvirkes af hvordan vi har det psykisk og omvendt. Derfor inddrager jeg, der hvor det er relevant, ernæringsterapi i form af kosttilskud, eller inddrager små kropslige øvelser eller mindfulness til at hjælpe nervesystemet til at falde til ro eller vække sansning i kroppen, der hvor den har lukket ned.

Når vi psykisk er ude af balance, føles kroppen ofte også ude af balance. Følelser mærkes først og fremmest i kroppen. Og hvis det psykiske pres er stort, sætter det sig ofte i kroppen som fx spændinger, hovedpine, fordøjelsesbesvær, smerter, søvnproblemer og generel uro i kroppen.

Uddannelse og efteruddannelse

  • Uddannet psykolog – Cand.Psyk. – fra Københavns Universitet
  • Efteruddannelse i biologisk chok-/traumeterapi hos Ulla Rung Weeke
  • Bachelor i Ernæring og Humanbiologi
  • Eksamineret yogalærer (RYT 200)
  • Uddannet mindfulnessintruktør

Jeg har specialiseret mig indenfor

Problemstillinger hvor forstyrrelser i nervesystemet spiller en central rolle: Fx angst, stress, chok, depression, sorg og traumer.

Problemstillinger omkring fastlåste uhensigtsmæssige mønstre: Konflikthåndtering, lavt selvværd, tilknytningsmønstre, parforholdsproblemer og personlig udvikling.

Fagligt trækker jeg på

  • SE-terapi (Somatic Experiencing)
  • Kognitiv terapi
  • Kropsorienteret traumeterapi
  • ACT – Acceptance and Commitment Therapy
  • Neuroaffektiv psykoterapi

Desuden følger jeg løbende udviklingen i den neuropsykologiske forskning. Du kan læse mere om min faglige tilgang på min hjemmeside www.lisebuus.dk.

Tryg og tillidsfuld kontakt

Tryg og tillidsfuld kontakt mellem dig og mig er det vigtigste for at give plads til din udviklings-, helings- og forandringsproces. Jeg arbejder derfor løbende med at udvikle og sikre dig en tryg kontakt, så alle sider af dig kan få plads og blive en mere bevidst del af dig.

Supervision og løbende efteruddannelse

Jeg modtager fast supervision, og deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at kvalitetssikre mit arbejde. Det er helt centralt at mit arbejde forbliver opdateret, levende og nærværende. Desuden holder jeg mig løbende opdateret på den nyeste forskning indenfor neuropsykologien.

Arbejdserfaring

Jeg har været selvstændig psykolog siden 2012.

Tidligere har jeg været tilknyttet DTU som intern psykologkonsulent. Der arbejdede jeg primært med arbejdsrelaterede stressproblematikker, konflikthåndtering og ledelsessparring. Jeg har desuden undervist i yoga som led i stressbehandling.

____

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 30115822, eller på lise@phuset.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.