Føler du dig fastlåst i uhensigtsmæssige mønstre? Jeg hjælper dig videre. Krop og psyke hænger tæt sammen, og kroppen har som regel sin egen måde at vise psykiske problemer på. Derfor inddrager jeg også de kropslige reaktioner i terapien, og hjælper dig med at skabe mening i både kropslige og psykiske reaktioner.

Du kan læse mere om de forskellige emner i menuen her til højre. Du er også meget velkommen til at ringe mig op på tlf 33115822 eller sende en mail på lise@phuset.dk for at høre mere om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Få hjælp til at bryde de uhensigtsmæssige mønstre

Mange henvender sig til mig med frustrationer over at de igen og igen havner i det samme uhensigtsmæssige mønster, lige meget hvor meget de forsøger at undgå det. Det kan fx være:

  • Jeg bliver ved med at please og tilpasse mig de andre, selv om jeg savner at der plads til mig.
  • Jeg kan ikke styre min vrede, selv om jeg bliver så flov bagefter over det jeg har sagt.
  • Mine tanker kører i ring, og det gør mig mere og mere urolig, men jeg kan ikke stoppe dem.
  • Jeg bliver ved med at ende i de samme problemer og frustrationer i mit parforhold/nære relationer.
  • Hver gang jeg sætter noget nyt i gang i mit liv, så er det som om jeg selv saboterer det igen.

Jeg hjælper dig med at blive mere opmærksom på dine bevidste og ubevidste tanker, følelser og handlemønstre. Sammen finder vi frem til hvilke mønstre du er kørt fast i, hvor de stammer fra, og hvordan du bedst støttes i at forandre og udvikle dem.

Du får hjælp til nye måder at forstå og håndtere dine problemer på, så du igen kan mærke glæde og nysgerrighed, og trives i dit liv.

Terapi der også har de kropslige reaktioner med

Jeg har specialiseret mig i hvordan psyken og kroppen/nervesystemet spiller sammen.

Mange gange når vi har det svært, er det ikke kun tanker og følelser der er svære at få styr på, kroppen reagerer også med fx hjertebanken, søvnbesvær, uro, smerter, svimmelhed, kvalme, følelsesløshed mv.

Kroppen og psyken hænger sammen, og jeg inddrager de kropslige reaktioner i terapien, der hvor det er relevant. Du kan læse mere her i menuen til højre.

Samtaler med en psykolog, hvornår og hvorfor?

Nogle gange står vi svære steder i livet hvor det er svært at håndtere situationen eller finde vejen videre. Som regel kommer vi på benene igen med hjælp fra familie og venner, men nogle gange er der ting som føles svære at dele med dem. Måske føler du, at du har brug for at tale med et menneske som ikke selv er en del af problematikken, eller måske har du brug for professionel sparring omkring nogle mønstre du ikke føler at du kan blive fri af. Her kan det være en stor hjælp at tale med en psykolog.

Samtaler med en psykolog kan også gøre en forskel hvis hverdagen i en periode synes svær, eller man har brug for afklaring af tvivl og usikkerhed.

Måske oplever du at du igen og igen kommer til at gentage et uhensigtsmæssigt mønster, selv om du gør alt for at bryde det. Ofte bliver vi vrede og skuffede over os selv når vi opdager at vi igen er endt det samme sted, men det kan være vanskeligt at finde vejen ud af mønstret selv. Samtaler med en psykolog kan hjælpe dig til at få øje på nye perspektiver og nye handlemuligheder, der hvor du selv er kørt fast.

Kontakt

Ring til mig på 30115822 eller send en mail til lise@phuset.dk for at booke en samtale, eller for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan også læse mere om mig og om hvordan jeg arbejder på min hjemmeside www.lisebuus.dk.