Psykolog Kim NygaardProblemer i parforhold? Stress? Eksamensangst? Depression? Lavt selvværd? Angst? Samarbejdsproblemer? Personlig udvikling?

Samtaleterapi handler om at blive i bedre stand til at forstå sig selv og sine relationer samt at udvikle evnen til at håndtere de udfordringer vi møder gennem livet.

Der findes ikke noget der hedder et problemfrit liv – netop måden vi tackler problemer og den holdning vi har dertil, er det som betyder noget for vores livskvalitet, sjældent om vi har problemer eller ej.

Den faglige tilgang i terapien er baseret på flere inspirationskilder : analytisk psykologi, gestaltterapi, kognitiv terapi m.m. Og eksistentiel terapi vil ofte farve samtalerne, idet oplevede problemer som reglen indeholder almene temaer, der har med vores eksistens som mennesker at gøre. På den måde bliver et terapiforløb ikke kun noget der skal klare nogle problemer, men et vigtigt værktøj til at navigere i livet.

Jeg har mange års erfaring som psykolog. Er faglig leder ved Psykoterapeutisk Institut Århus, der uddanner psykoterapeuter (se www.piaa.dk) og tilbyder også supervisionsforløb.

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringen, men undersøg om du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring som kan dække udgifterne til samtalerne.

pris for individuel samtale : kr 1000

parsamtale (90 min) : kr 1400

se mere på www.overgange.dk

I Århus er der ca. 2-3 ugers ventetid og i København er der mulighed for tider følgende dage :

september : 6.-7.

oktober : 3.-4.

november : 7.-8.

december : 12.-13.

Kontakt:

Tlf. 60857502

Mail: kim@phuset.dk