Kender du det:

  • Er du plaget af lavt selvværd og negative tanker om dig selv?
  • Kender du følelsen af ikke at være helt god nok bare sådan som du er – og at du derfor er nødt til at præstere noget særligt for at få andres og din egen accept?
  • Oplever du, at denne følelse ofte styrer dig, selvom du med dine tanker godt ved, at den ikke er rationel?
  • Oplever du, at det påvirker dit humør i det daglige og ofte afholder dig fra at gøre de ting i dit liv, du gerne vil?
  • Overser du som regel dine egne styrker og værdifulde karaktertræk?
  • Oplever du, at din følelse af mindreværd påvirker dine relationer?

Mange mennesker er plaget af selvværdsproblematikker, som på forskellig måde forstyrrer dem både i forhold til deres generelle trivsel, deres forhold til andre mennesker og måden, de kommer til at leve deres liv på.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at få et mere afbalanceret billede af og forhold til dig selv – og dermed komme tættere på at leve det liv, du ønsker?

Jeg har flere års erfaring i at arbejde terapeutisk med selvværdsproblematikker og relaterede udfordringer. I denne sammenhæng bruger jeg en bred vifte af værktøjer og metoder. Bl.a. kan vi både kan komme omkring dit forhold til dine tanker og deres indhold, undersøgelse og bearbejdning af de oplevelser og følelser, dit mønster udspringer af, samt adfærdsregulering i forhold til den retning, du ønsker for dit liv. Der kan også inddrages konkrete trivselsfremmende værktøjer fra positiv psykologi. Den konkrete sammensætning afhænger helt af hvad der passer bedst til lige netop dig og din problematik.

Læs mere om min faglige profil her.

Du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om hvordan jeg evt. vil kunne hjælpe med netop din problematik. Ring på 6169 6100 eller skriv til anette@phuset.dk.