OBS: Barselsorlov. Det forventes, at der igen kan startes nye forløb i begyndelsen af 2020.

Vi kan alle opleve at stå i svære situationer i vores liv, som vi har svært ved at komme igennem ved egen hjælp. Situationer, hvor vi oplever at vi fx mangler ressourcer, er tvivlende, stressede, bange, nedtrykte, overvældede af følelser – og som begrænser os i forhold til at leve det liv, vi gerne vil. Sådanne situationer kan skyldes mange ting: livskriser, en specifik lidelse, problemer i relationer til andre mennesker, traumatiske oplevelser, tab, sygdom, psykisk overbelastning, eller noget helt andet. Når livet rammer os på denne måde, kan psykologsamtaler være en god hjælp til at komme videre.

Vi starter der, hvor du er

Nogle gange ved vi præcis, hvad problemet handler om. Andre gange gør vi ikke, men kan bare mærke at vi ikke har det godt. Uanset hvor du er, starter vi der. Herfra vil jeg hjælpe dig til at opnå større indsigt i dine udfordringer og mønstre, samt understøtte dig i at arbejde med dem på en konstruktiv måde på vejen mod en højere grad af livskvalitet. Det er en proces, som vi samarbejder om hele vejen og altid i det tempo, som passer til dig.

Sådan arbejder jeg

Jeg tilbyder psykoterapeutiske samtaler til voksne og par. Jeg har flere års erfaring, og har især specialiseret mig i:

Metodisk trækker på jeg en bred vifte af forskellige psykoterapeutiske tilgange, herunder bl.a. kognitiv adfærdsterapi, ACT og psykodynamisk terapi. Desuden er forbundetheden mellem krop og psyke en naturlig del af min tilgang til arbejdet med din trivsel.

Jeg modtager løbende supervision og prioriterer at deltage i kompetenceudviklende kurser for at holde min faglighed så skarp og opdateret som muligt.

Referencer

Under punktet klientudtalelser kan du læse om hvordan andre har oplevet det at være i forløb hos mig, og hvordan de har kunnet bruge samtalerne til at komme godt videre.

Du kan desuden læse mere om mig, min baggrund, min måde at arbejde på og mine forskellige ydelser på www.anetterasmussen.dk. Du kan også læse mere om min tilgang til specifikke problematikker i menuen til højre.

Det praktiske

Oplysninger om priser m.m. finder du under punktet priser og andet praktisk.

Ring eller skriv til mig for tidsbestilling. Du er også altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak over telefon om, hvad jeg kan tilbyde, og hvordan det passer til dit behov.

Ring på telefon 6169 6100 eller skriv til anette@phuset.dk.

Velkommen til!