Som psykolog hjælper jeg unge og voksne videre, når studielivet gør ondt.Psykologiske udfordringer relateret til ens studieliv skal tages alvorligt, så man undgår studietidsforlængelse eller helt at give op. Studielivet er udfordrende både fagligt, socialt og personligt, og mange studerende oplever derfor problematikker som stress, angst, ensomhed og depression i løbet af deres studietid. Jeg hjælper dig, der har brug for professionel psykologhjælp til få styr på det, der gør ondt i dit studieliv, således at du kan komme videre.

Hvorfor studiepsykolog?

Et studieliv er mere end et arbejdsliv. Det er et arbejdsliv, men studielivet er også en rejse med mange krav og valg. Et studie har en start en slutning. Både start og slutning er forbundet med mange overvejelser, overgange og potentielle kriser. Og så er der alt det i midten. Det er en hverdag, der er fyldt med præsentation, præcision og proces. Det er svært altid at styre lige og ubesværet igennem. Her er der behov for retningssans, prioritering, mening og motivation. Det kan jeg hjælpe dig med at få.

I mit job som adjunkt på Københavns Universitet er jeg en del af uddannelsessystemet, og jeg har viden om og forståelse for det vanskelige i at være studerende. Som universitetsuddannet psykolog og forsker (Ph.d.) kender jeg studielivets op- og nedture. Jeg har i mere end år 15 år bevæget mig rundt i studieverdenen både som ung og som voksen, som studerende og som ansat.

Som psykolog kan jeg hjælpe dig med at reflektere over og finde netop din vej i uddannelsessystemet. Jeg tilbyder samtaler med dig, der studerer på de lange videregående uddannelser, mellemlange uddannelser, professionsuddannelser og gymnasiale uddannelser, men også med dig som planlægger at søge ind på en uddannelse og/eller lige er droppet ud af en.

Jeg kan hjælpe dig med de problematikker, der er relateret til at være en person på vej gennem et studieforløb. Det kan være:

• Præstationsangst
• Eksamensangst
• Ambitionsfælden
• Stress
• Depression
• Lavt selvværd
• Social angst
• Ensomhed
• Koncentrationsbesvær
• Udbrændthed
• Manglende motivation

I samtalerne tager vi udgangspunkt i lige nu

Som psykolog tager jeg udgangspunkt i dig lige nu og her. Gennem mine spørgsmål og refleksioner får du et overblik over, hvad der spænder ben for dig i dit studieliv lige nu. Jeg hjælper dig til en forståelse for de udfordringer og problemer, du står med, og sammen kan vi nå frem til at finde de relevante løsninger, så du kan komme videre og føle dig både afklaret og udrustet til at håndtere studielivet. Sammen finder vi de relevante redskaber, som du har brug for, for at kunne tackle det du kæmper med i dit studieliv. Det er handlingsorienterede redskaber, hvor vi vil undersøge og afprøve forskellige måder at håndtere udfordringerne på i praksis.

Korttidsterapi der virker

Terapien, jeg laver, skal have effekt. Og den skal have hurtig effekt. De fleste samtaleforløb med mig er korttidsrådgivning. Vi aftaler fra gang til gang, om du har behov og motivation for næste samtale. Det er dig, der bestemmer.
Jeg arbejder aktivt med målstyring. Det betyder, at vi sammen formulerer et klart mål for vores samtaler, og jeg sikrer, at vi løbende evaluerer hvilke justeringer, der skal til for at du kan komme i mål. Løbende evalueringer og tilpasninger sikrer både effekt og udbytte, og jeg anvender forskellige redskaber til at sikre dette, f.eks. små reflekterende øvelser og spørgeskema. Disse redskaber hjælper mig til at skræddersy et forløb lige netop til dig, og de medvirker til at vi kan fastholde det centrale fokus for samtalen.

Studievejledning og rådgivning

Til dig der vil forbedre din studieteknik og eksamenspræstationer tilbyder jeg studievejledning og rådgivning.
Til dig der har brug for hjælp til studieafklaring og studievalg tilbyder jeg coaching og sparring.

Det praktiske

Pris: 1.000 kr. i timen (55 min)
Der afregnes kontant eller til MobilePay.
Afbud skal ske senest dagen før kl. 18:00 på sms til 61681640 eller på mail pernille@phuset.dk, ellers afregnes for fuldt beløb.
Ring eller skriv til mig på 6168 1640 eller send mig en mail på Pernille@phuset.dk for at booke en samtale eller for at få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, og jeg vil kontakte dig efterfølgende.