Føler du dig ude af balance? Er du stresset, føler du dig angst, trist eller deprimeret? Befinder du dig i en svær situation, du ikke kan se dig ud af? Har du mistet en, der stod dig nær? Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mennesker med disse problemstillinger og tilbyder samtaleterapi til børn, unge og voksne. Jeg har særlig ekspertise i behandling af:

Angst og OCD – for børn og unge med udgangspunkt i Cool Kids/Chilled-programmerne
Stress/overbelastninger
Sorg og krise

Derudover tilbyder jeg undervisning i angstlidelser, OCD og mentalsundhed hos børn, unge og voksne. Jeg tilbyder supervision af tværfaglige grupper og psykologer på vej mod autorisation.

Hvad går det ud på?
Når vi befinder os i en svær situation, kan det virke uoverskueligt på egen hånd at identificere, hvad vi har behov for. Andre gange ved vi præcis, hvad problemet drejer sig om, men kan have brug for hjælp til at skabe den forandring, vi søger, for at opnå højere livskvalitet og glæde. Det kan være nødvendigt med hjælp til at bryde med mønstre, der ikke gavner os. Er vi ramt af sorg eller krise, kan vi være ude af os selv og have brug for hjælp til at komme hjem i os selv. Ligegyldigt hvad, der er svært, vil udgangspunktet altid være dine behov og den konkrete problemstilling. Vi starter med det, der er – og det, der dukker op. Rammen og indholdet er tilpasset dig, så du føler dig tryg og godt tilpas.

Sådan arbejder jeg
Metodisk arbejder jeg ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang, der har vist sig særlig effektiv ift. angst, OCD og depression.
Samtidigt hænger sind og krop uløseligt sammen. Nogle gange ”larmer kroppen”, uden vi nødvendigvis forstår hvorfor. Jeg inddrager derfor kropslige reaktioner og kropsligt nærvær, når det er relevant, og du er med på det. Det kan bl.a. være i form af mindfulnessøvelser.
Konkrete øvelser kan ofte være hjælpsomme. Nogle kan vi lave sammen. Nogle kan du tage med dig og træne i din hverdag. Formålet med terapien er at skabe hjælpsomme forandringer, der er giver mening uden for det terapeutiske rum – i dit liv.

Om mig
Jeg er 34 år og uddannet fra Aarhus Universitet og autoriseret ved Dansk Psykolognævn. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og dygtiggører mig løbende ved videreuddannelse og supervision. Du kan læse mere om min baggrund under mit CV.

Det praktiske
Oplysninger om priser og andet praktisk finder du under praktiske oplysninger.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, eller der er andet, jeg kan være behjælpelig med.

Ring på tlf. 3122 4976 eller skriv til nanna@phuset.dk