Jeg tilbyder psykologisk behandling og sexologisk rådgivning til kvinder, mænd og par, der oplever udfordringer i livet, seksualiteten eller samlivet. Følgende er eksempler på nogle af de problemstillinger, som jeg ofte møder i individuel terapi og parterapi:

 • Depression
 • Angst
 • Stress
 • Sorg og krise
 • Mindsket selvværd
 • Relationsproblemer
 • Jalousi
 • Nedsat (sex)lyst
 • Orgasmebesvær
 • Hurtig sædafgang
 • Rejsningsbesvær
 • Seksuelle traumer og overgreb
 • Smerter og ubehag ved seksuel berøring og samleje

Min tilgang til psykologiske og sexologiske problemer består i at forstå og ændre uhensigtsmæssige tanker, følelser og handlinger, øve simple meditative teknikker til at skabe ro og accept samt håndtere det grundliggende (eksistentielle) ubehag.

Nye perspektiver og værktøjer

Min tilgang er, at du/I får nye perspektiver og værktøjer, som du/I kan prøve af nu og her. Det nye og anderledes ryster ved tryghedszonen og vanerne og blotter de bagvedliggende mønstre og dynamikker.

Det kan illustreres ved et par, der henvender sig, fordi de vil genfinde lysten til sex og intimt samvær. Parret får konkrete øvelser med hjem eks. til at styrke intimiteten mellem dem, som de laver mellem sessionerne. Når vi mødes igen samler vi op, og diskuterer hvad der virkede og hvad der udfordrede. Under sessionerne håndterer vi det, der bliver blottet og provokeret i relationen: gamle historier og smerter, mistillid, dårlig kommunikation, skæve forventninger m.m.

Hvorfor er det vigtigt at arbejde med seksualiteten?

Fordi den er en naturlig og livsvigtig del af livet og parforholdet. Forestil dig, at seksualiteten er din livskilde – det batteri som hele dit system hviler på. Den er fyldt med kraft, som står til din rådighed. Seksualiteten kan føles som varme i skødet og underlivet, som en sitren, begejstring og stræben efter at have det godt. Den er livsbekræftende og livsfundamental og den bringer dig i kontakt med dig selv og din partner.

Eksempelvis er der mange par der oplever, at deres sexliv og intimitet er blevet en lille og næsten usynlig del af deres samvær. Den kan nemt forsvinde i et travlt liv med fuldtidsjob, forældreskab, fitness, vennemiddage, madpakker, deadlines, stress og meget mere. Desuden kan lidenskaben fortage sig for mange, når man har været sammen i nogle år.

Det kan føles som om parforholdets gnist og glæde bliver slukket, og derfor er der mange der vælger at gøre noget ved det.

Hvordan gør vi det?

I parterapi arbejder vi ofte med at genetablere parrets grundliggende prioriteter og værdier – eks. at have eksklusiv tid til hinanden. Vi fokuserer på, at en sund relation kræver åbenhed, nysgerrighed, fleksibilitet og mod til at holde fast i og stå ved sig selv.

At prioritere seksualiteten og intimiteten er ligeså vigtigt, som at dyrke din krop og sundhed, gå til fitness, spise sundt, meditere, tænke positive tanker osv. I individuel terapi arbejder vi eks. med at skabe tidsrum i din hverdag til din nydelse. Det kan være at spise et lækkert stykke chokolade, tage et langt bad eller at smøre kroppen ind i olie. Det vil øjeblikkeligt forbinde dig med dig selv. Det kan også være at udforske din egen krop seksuelt ved at kigge på den og kæle for den. Du kender din egen krop aller bedst, og dit kendskab til dig selv sætter baren for, hvor meget en partner kan lære din nydelse at kende. Så gør det til din fornemmeste og vigtigste opgave at lære om, hvad der føles dejligt for dig.

Er det noget for dig/jer?

Det kan være meget forskelligt hvad der gør, at folk henvender sig. Par kommer ofte med lysten til at genopdage sexlivet, gnisten og lysten til hinanden. Kvinder og mænd henvender sig individuelt, fordi de gerne vil have et bedre forhold til dem selv, deres krop og seksualitet. De vil gerne slappe bedre af, have mere overskud og opleve mere glæde, kærlighed og lyst. Alle problematikker, udfordringer og nysgerrigheder er velkomne i min konsultation.

Om mig

Jeg er uddannet psykolog og sexolog, fordi jeg tror på, at seksualiteten er en naturlig og livsvigtig del af et godt liv. Jeg har mange års arbejdserfaring med seksualitetens forskellige kvaliteter og udtryk og arbejder idag med en-til-en terapi til kvinder og mænd og parterapi. Jeg afholder gruppeforløb og workshops for kvinder, som har lyst til at udforske og udfolde seksualiteten og nydelsen. Jeg er desuden tilknyttet som underviser på en række terapeutiske skoler og kurser.

Kontakt mig

Jeg tilbyder særordninger til studerende og folk på overførselsindkomst samt klippekortløsninger med fordelagtige priser. Kontakt mig på 61272183 eller michelle@phuset.dk, hvis du vil booke en tid eller høre mere. I kan også læse mere på min hjemmeside www.millersterapi.dk.