Lever du med et utilfredsstillende sexliv eller helt uden? Oplever du seksuelle udfordringer i forhold til dig selv eller/og din partner?

Igennem livet vil de fleste, før eller siden, opleve seksuelle problemer. Du kan for eksempel opleve lystproblemer, smerter ved samleje, vanskeligheder i forbindelse med orgasme, rejsning eller udløsning, eller du kan opleve at din optagethed af sex er ved at tage overhånd i forhold til dit parforhold/familieliv, dine sociale relationer, eller dit arbejdsliv.

Det kan også være at du føler dig unormal eller skammer dig over de ting du tænder på, og som kan virke tabubelagt  at tale med din partner eller andre om. Dette kan sommetider give problemer i parforholdet eller helt afholde en fra at prøve at finde en partner.

Som sexolog kan hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet ved at forbedre dit sexliv. Jeg tilbyder samtalebehandling indenfor de ovennævnte problemstillinger for både individer og par af alle køn, og vil meget gerne samarbejde med din egen læge, eller en speciallæge, i de tilfælde hvor der ud over de psykiske konsekvenser også ligger noget fysisk til grund for problemerne. Hvis du oplever andre problemstillinger end de nævnte, er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi snakke sammen om det er noget jeg kan hjælpe med.

Hos mig møder du ingen fordomme eller forudindtagethed og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Jeg møder dig som den du er og lytter til hvad du har at sige i et åbent og trygt forum. Det er vigtigt for mig at du føler dig både tryg og forstået, og jeg fokuserer derfor på at skabe både tillid og nærvær under forløbet. Udgangspunktet for første samtale vil derfor altid være, at vi i fællesskab tegner et billede af problemstillingen, og sammen danner et overblik over det videre forløb for, at sikre at vi fokuserer på det du ønsker.

 

Om:

Jeg er uddannet Cand.psych. (psykolog) fra Aarhus universitet. Jeg har tidligere arbejdet med unge og voksne både i individuel terapi og parterapi.  Jeg har i mange år haft en faglig interesse i seksualitetens forskellige kvaliteter og udtryk og er for øjeblikket i gang med at specialisere mig i sexologisk rådgivning under supervision af Psykolog og Sexolog Rikke Pristed.

 

Kontakt:

Der kan bestilles tid på Tlf: 27856658, eller du kan sende en mail til michaellauridsen@phuset.dk hvorefter jeg vender tilbage til dig senest næste hverdag.

 

Priser:

  • En samtale på 60 minutter koster 750,- for individer, og 850,- for par.
  • Ved aftekonsultation betales 150,- i tillæg
  • Studierabat  150,-  (ved par skal begge være studerende).
  • Ved eksempelvis polyamorøse forhold hvor der er tre eller flere parter finder vi en passende pris.

Betaling sker efter endt time, og kan ske kontant eller via Mobilepay. Jeg tager ikke imod dankort.

 

Afbudsregler:

Afbud skal meldes senest kl. 12 dagen før. Overholdes dette ikke betales der fuld pris.