Igennem livet møder vi alle udfordringer på livsvejen – udfordringer af større eller mindre karakter. Vi kommer alle et sted fra med en bagage og erfaring – og har måske også en idé om, hvor vi er på vej hen (drømme, håb). Pludselig kan rejsen gennem livet tage en uventet drejning, hvor det kan blive vanskeligt at finde vej, vanskeligt at kende sig selv eller dem vi har omkring os. Livskvaliteten kan blive påvirket negativt. Det kan være sygdom, angst, stress, depression, skilsmisse og meget andet, der gør, at vi ikke længere trives eller har svært ved at finde vej – sigtbarheden er pludselig dårlig, eller vi befinder os i uvant, måske endda ukendt terræn.

Oftest er vi i stand til at klare disse udfordringer sammen med vores nærmeste, men nogle gange kan der være brug for en hånd udefra – enten fordi der er brug for en anden form for hjælp, eller fordi det måske nogle gange kan være nemmere at dele med en udenforstående. Jeg har speciale i tab, sorg/krise og angst – og arbejder til daglig med mennesker i krise grundet livstruende sygdom. Det være sig dem, der er ramt af sygdom, men også de pårørende og efterladte.

Formålet med terapeutiske samtaler er efter min overbevisning, at man gennem samtalen og samværet opnår mere følelsesmæssig og tankemæssig klarhed, hvilket skaber nyt udgangspunkt for at navigere. Vi kan ikke ændre på de vilkår, der er for os, men vi kan måske ændre måden, vi tilgår dem på. Det er, hvad jeg vil forsøge at hjælpe dig med.

Hvordan arbejder jeg?

Det er ikke altid, vi selv er klar over, hvad det egentlig er, der gør, at vi ikke trives. Det føles bare ikke helt rigtigt. Andre gange er vi helt klar over, hvad det er, der gør tilværelsen vanskelig. Uanset hvor – starter vi der, hvor du er – sammen. Jeg tilbyder psykoterapeutiske samtaler, hvor jeg trækker på forskellige tilgange. Jeg har et særligt fokus på sammenhængen mellem krop og psyke, da jeg finder dette væsentligt for menneskets trivsel, herunder livskvalitet. En bedre sammenhæng mellem krop og psyke kan gøre det lettere for os at navigere ved en større bevidsthed om egne grænser og egne behov – hvad der er vigtigt i netop dit liv.

Jeg er cand.psych. fra Aarhus Universitet og medlem af Dansk Psykologforening – efterfølgende autoriseret ved Psykolognævnet. Jeg arbejder hele tiden på at dygtiggøre mig ved videreuddannelse, kurser og supervision for at sikre kvaliteten af mit arbejde.

Kontaktoplysninger:

Jeg kan kontaktes på mail: mettesv@phuset.dk eller tlf. 28747693, hvor du er velkommen til kontakte mig for en uforpligtende snak eller bestille tid – du kan også sende sms, og jeg vil ringe dig op snarest muligt (typisk inden for 24 timer).

Pris:

Individuel samtale 950 kr. // Studerende 800 kr. (55 min)

Par- og familiesamtaler 1200 kr. (90 min)

Jeg er ikke under den offentlige sygesikring, men ofte er det muligt at få hel eller delvis dækning gennem ”Sygesikring Danmark” eller gennem forsikring (privat eller arbejde).

Afregning sker efter hver samtale enten via mobilepay, bankoverførsel eller kontant.

Praktisk information:

Samtalerne foregår enten på Åboulevarden 39, 1.tv ved åen eller Rosensgade 15, 3.tv. (øverste sal) i latinerkvarteret. Du vil forud for samtalen modtage en sms med adressen.

Afbudsregler:

Afbud skal ske senest kl. 16.00 dagen før aftale på telefon eller sms – hvis ikke dette sker, vil det koste halvdelen af samtalens pris. Udeblivelse vil koste fuld pris for aftalte samtale.