Nogle gange i livet er udfordringerne blevet større end man magter og man har brug for at der er nogen, der hjælper med at få styr på livet igen eller bare én, der lytter og sorterer i alle de tanker, bekymringer og problemer, som der kan opstå.

Jeg ser det som min opgave at hjælpe med at skabe en tryg ramme for at give dig mulighed for at få en øget forståelse for de problemstillinger, du oplever lige nu. Vi vil sammen udforske tanker, følelser, relationer, sammenhænge og typiske reaktionsmønstre. Målet er, at du få en bedre forståelse for, hvorfor du reagerer, som du gør og at du kan ændre dit liv i den rigtige retning.

Det er vigtigt for mig at skabe en tryg stemning i samtalerne og motivere til at få lyst til at tage skridtet til forandring eller afprøve nye udfordringer og at du kommer ud af dine negative tænkemønstre og får konkrete redskaber til, at du bliver i stand til at løse dine problemer selvstændigt, så du igen oplever glæde, overskud og energi til hverdagen og livet i det hele taget.

I samtalerne får du plads til at tale, om alt der er svært og der måske ikke kan deles med venner eller familie. De fleste oplever det som en lettelse, når de har fået talt om deres udfordringer og følelser.

Jeg har 13 års erfaring med behandling af børn, unge, voksne og familier. Jeg er specialist i psykoterapi med videreuddannelse i kognitiv terapi og jeg er den lokale leder i psykologhuset Århus.

Jeg har bland andet arbejdet meget med behandling af spiseforstyrrelser, depression, stress, lavt selvværd og ADHD.

 

Kontakt:

Tel: 2970 4702

Email: melanie@phuset.dk

Jeg tilbyder også samtaler på tysk.

 

Priser

Betalingen foregår umiddelbart efter samtalen via

Mobilepay

Individuel konsultation (50 min.): 950 kr.

Par- eller familiekonsultation (80 min.): 1300 kr.

Individuel konsultation for studerende (50 min.): 850 kr.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. I nogle tilfælde dækker din arbejdsforsikring, kommune eller din private forsikring.

 

Afbudsregler:

Afbud skal meldes senest 24 timer før samtalen, hvis man vil undgå at betale. Så har jeg mulighed for at give tiden videre til en anden.

Tavshedspligt:

Jeg har tavshedspligt og du kan derfor have tillid til, at det du fortæller mig ikke gives videre til andre uden dit samtykke.