Kæmper du som ung med negative tanker, bekymringer og en hård indre kritiker? Kunne du bruge hjælp til at kæmpe dig fri af mønstre, som du føler er begyndt at styre dig? Som psykolog er jeg specialiseret i hjælp til unge, der udvikler angst, spiseforstyrrelser og selvskade eller måske har været udsat for voldsomme oplevelser i form af seksuelt overgreb. Her tilbydes særligt tilrettelagte forløb, der både kan være kognitiv terapi til dig alene eller med din familie.

Jeg tilbyder hjælp til unge og voksne ved:

Hvordan jeg arbejder
Jeg tilbyder forskellige former for kognitiv terapi tilpasset din problemstilling og ønsker. Jeg sigter mod, at du kan blive din egen psykolog og ikke skal gå til samtaler i lang tid, men selv bruge redskaberne i dit liv. Jeg arbejder ofte med mindfulness og bruger hjemmeopgaver, altså små opgaver du tager med hjem som øger effekten af samtalerne. I vores første samtale finder vi sammen fokus, så vi hurtigt kan pejle efter dine mål. Når du har mødt mig første gang, kan du evaluere, om du tror jeg er den rette psykolog til at hjælpe dig. Du kan du også undervejs bruge redskabet detkanblivebedre.dk til at følge din udvikling. Det vil være muligt at inddrage andre fx. en diætist i vores forløb. Hvis du bor langt væk, kan jeg også tilbyde Skype-konsultation efter en første samtale.

Kontakt
Mail til lisefv@phuset.dk med en beskrivelse af problemstilling og evt. ønsker. Så vender jeg tilbage med mit bud på et forløb, der kan passe dig og din familie, og vi kan aftale tid til en første samtale. Ud fra den første samtale, giver jeg en faglig vurdering på længden af et forløb ift. din problemstilling og terapiformer, der i nyeste forskning har vist sig at virke bedst til det du kæmper med.

Om mig
Uddannet psykolog 2007, autoriseret og godkendt specialist i psykoterapi ved Dansk Psykolog Forening i 2016. Terapeutiske efteruddannelser i nyere typer kognitiv adfærdsterapi og dialektisk adfærdsterapi. Siden 2000 erfaring omkring spiseforstyrrelser ved Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Som psykolog har jeg arbejdet med både børn, unge og voksne, hvor de 7 år har været i voksenpsykiatrien samt børne-ungdomspsykiatrien med unge & voksne med spiseforstyrrelser, selvskade og andre svære problemstillinger, både ved familieterapi og individuelle samtaler. Aktuelt er jeg ansat ved Center for Seksuelle Overgreb på Rigshospitalet, hvor jeg har traumefokuserede samtaleforløb med unge og voksne, og har disse private forløb udover.

Det pratiske
Jeg tilbyder primært eftermiddagstimer.
Individuelle samtaler á 60 min. 1000 kr. – første samtale varighed 90 min. 1200 kr.
Familiesamtaler á 60 min. 1200 kr. – første samtale varighed 90 min. samme pris.
Supervision á 45 min. 1200 kr.
Der afregnes kontant eller via Mobile Pay efter hver konsultation.
Udeblivelse eller afbud efter kl 16 dagen før, betales fuld takst.
Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.
Samtaler afholdes i Phuset Vester Voldgade 100.