Jeg tilbyder individuelle samtaler som hjælp til behandling af forskellige psykiske ubalancer.

Jeg lægger vægt på tillid, nærvær og den gode relation. Det kræver mod at involvere et fremmed menneske i sine problemer, ekspert eller ej, så derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg i situationen.

Jeg tager altid udgangspunkt i din oplevelse af, hvad der presser dig, og dit ønske om hvor du gerne vil flytte dig hen. Uanset hvad du oplever af vanskeligheder, ser jeg det som min opgave at hjælpe dig med at finde velegnede og anvendelige strategier, der kan flytte dig i den rigtige retning i dit eget tempo.

I vores samtaler vil jeg udfordre dig til at kigge på dig selv og sætte ord på dine tanker og følelser, så du får en bevidsthed om, hvad der skaber energi i dit liv, og hvad der omvendt trækker energien ud af dig og giver dårlig psykisk trivsel og øget sårbarhed overfor f.eks. stress, angst og depression.

Da bevidsthed om dine følelser og behov er afgørende for, om du kan arbejde målrettet med at udvikle dig og blive den bedste version af dig selv, vil det være et fokusområde. Dårlig psykisk trivsel har ofte sin rod i manglende erkendelse af, hvilke behov vi har, så vi ikke får sagt fra overfor det, vi ikke magter og bedt om det, vi har brug for. Det er dig, som er eksperten i dit liv, men jeg kan bidrage med faglig ekspertise, der kan hjælpe dig med at håndtere problemer på en ny måde og derigennem give dig nye forståelsesrammer og handlemuligheder til at øge din livskvalitet.

Selve samtaleforløbet tilpasses altid dig og dine behov. I den første samtale fastsætter vi sammen et mål at arbejde hen imod og undervejs sikrer vi løbende, at det rette fokus holdes. I samtaleterapi er der forskellige måder at arbejde på afhængig af problemstillingen. Det betyder, at der ikke kun arbejdes ud fra én psykologisk tilgang, men at jeg sammen med dig finder den tilgang, som jeg vurderer bedst vil kunne hjælpe dig afhængigt af, hvad der giver mest mening i situationen.. Det gælder for alle samtaleforløb, at det psykologiske udgangspunkt bygger på et videnskabeligt grundlag.

Jeg har arbejdet som psykolog i forhold til erhvervslivet igennem 15 år, hvor jeg har specialiseret mig i arbejdet med stress og medfølgende problemstillinger som angst, depression, lavt selvværd etc.

Tidligere har jeg desuden arbejdet i ungdomspsykiatrien igennem 10 år og har derfra erfaring med et bredt spekter af psykiske lidelser, angst, depression, spiseforstyrrelser, psykoser etc.

Du er velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.bohnsen.dk.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte mig pr mail: lene@phuset.dk eller på telefon: 42787792. Her kan du stille spørgsmål eller bestille en tid. Hvis du ønsker at blive ringet op, så send dit telefonnummer eller indtal navn og nummer, og jeg ringer til dig snarest muligt (inden for et døgn på hverdage). Jeg har pt. ca. en uges ventetid.

Priser

Individuel samtale: 950 kr. En samtale varer ca. 50 min.
Studerende (over 18 år og med gyldigt studiekort) får 10 % rabat.
Afregning foregår efter hver samtale via MobilePay, netbank eller kontant. Du får naturligvis en faktura og en kvittering.

Afbudsregler

Afbud skal ske senest kl. 16.00 dagen før på telefon eller sms, ellers koster det halvdelen af samtalens pris.
Udeblivelse koster fuld pris for den aftalte samtale.
Disse regler gælder uanset årsagen til afbuddet.

Lægehenvisning og forsikring

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringsordningen, så du kan ikke få tilskud til samtaler med en henvisning fra egen læge.

Adresse

Psykologhuset ved Åen har følgende to adresser i Aarhus C:
Åboulevarden 39, 1. tv og Rosensgade 15, 3. tv.
Du vil få besked om, hvor du skal møde op, forud for hver samtale. Alle lokaler er lyse, indbydende og uforstyrrede.Der er et venteværelse med te, kaffe og vand, hvis du kommer i god tid.
Der findes parkeringsmuligheder i bl.a. Magasins parkeringshus, i Sallings parkeringshus og i Dokk1. Alle steder ligger i få minutters gåafstand fra begge de ovenstående adresser.