At møde modgang eller vanskeligheder er en del af det at være menneske. Her hjælper det at dele det, som er svært. Måske står du i en situation, hvor det at tale med mennesker omkring dig ikke længere slår til, – eller måske møder du ikke den forståelse du har brug for. Eller måske ligger dine problemer netop i relationerne til de mennesker du har omkring dig.

Med dig i fokus kan jeg som psykolog tilbyde dig en mulighed for at blive klogere på, hvordan du håndterer uhensigtsmæssige tanker eller adfærd, og hvordan du bliver bedre til at håndtere følelser, som hindrer dig i at leve det liv du gerne vil.

Uanset karakteren af dine problemer, skal fokus i vores samtaler være at give dig den hjælp som netop du har brug for, og på den måde skabe en positiv forandring i dit liv.

Jeg kan blandt andet hjælpe med;

  • Depression
  • Angst
  • Socialfobi
  • Sorg
  • Krisereaktioner
  • Selvværdsproblemer
  • Den personlige udvikling

Måske passer ingen af ovenstående emner til det du oplever, og her vil samtale kunne være en støtte til at blive klogere på, hvad det mere præcist er du kæmper med. For det første mål, må altid være en forståelse af, hvad det egentlig er, der er det vanskelige.

Lidt om mig.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder ud fra deres etiske retningslinjer. Jeg er uddannet i 2004 fra Aarhus Universitet og er autoriseret af psykolognævnet. Jeg er godkendt specialist i psykoterapi og har siden 2010 været fuldtidsansat på Psykiatrisk Hospital i Risskov, hvor jeg arbejder med mennesker, der blandt andet kæmper med depressioner. Forud for min ansættelse i psykiatrien har jeg været ansat i privat praksis, hvor jeg gennem 7 år har opnået et bredt fundament for forståelsen af de problemer mennesker kan møde gennem livet.

Jeg har erfaring med gruppebehandling af både angst, depression og selvværdsproblemer.

Jeg er uddannet inden for kognitiv adfærdsterapi, og har arbejdet med dette siden 2004.

Derudover har jeg erfaring med dynamisk terapi (ISTDP. Intensiv dynamisk korttidsterapi) og er ligeledes inspireret af Compassion Focused Therapy. Ikke to mennesker er ens, og det vil derfor være helt centralt, at de anvendte metoder tager udgangspunkt i netop dig, og de unikke problemer du oplever.

Kontakt

Jeg har aktuelt lukket for tilgang.

Du er velkommen til at kontakte mig på mail; henrik@phuset.dk hvis du har spørgsmål du gerne vil have afklaret inden en eventuel samtale. Jeg vil svare på din henvendelse så hurtigt som muligt, hvilket på hverdage vil sige inden for 24 timer.

Alternativt kan du ringe til mig på tlf.: 5040 5163. Jeg træffes bedst mandag, tirsdag og onsdag i tidsrummet 16.00 til 18.00, men du er til enhver tid velkommen til at lægge en besked på min telefonsvarer med navn og telefonnummer, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer (på hverdage). Du er naturligvis også velkommen til at sende en sms.

Praktisk

Pris og varighed; Samtalen varer 55 min. og koster 850, – kr. (ved behov kan der aftales dobbelttimer).

Alle samtaler foregår på Åboulevarden 39, 1. sal eller i Rosensgade 15, 3.tv. I gåafstand fra begge steder ligger der parkeringshuse ved både Salling, Magasin og Dokk1.

Samtalerne foregår sen eftermiddag.

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringsordningen.

Betaling foregår kontant eller ved MobilePay.

Afbud

Ved afbud senere end 24 timer før samtalen betales halv pris.