For mig er det vigtigt, at mennesker mødes med respekt ud fra dem, de er. Jeg går op i at møde dem jeg taler med i øjenhøjde og finde ud af, hvordan der ser deres eget liv og opfatter deres egne problemer. Sammen finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe den ønskede forandring.

Det er en naturlig del af livet, at vi som mennesker oplever en eller flere psykiske problemstillinger i livet. I et sådant tilfælde kan det været rart, men også nødvendigt at få sparring eller nye perspektiver på disse problemstillinger ikke mindst for at kunne komme videre, få løst problemerne og leve en tilfredsstillende tilværelse. I terapien arbejder vi sammen om at identificerer disse problemstillinger og få dem konkretiseret, sådan vi kan udarbejde nogle værktøjer, som du kan bruge til at løse dine problemer og komme tættere på dine mål.

Som psykolog arbejder jeg med psykiske problemstillinger ud fra den kognitive tilgang, men benytter mig også af Mindfullness og ACT. Udover at være uddannet psykolog fra Århus universitet, så er jeg også uddannet instruktor i Mindfulness og certificeret stresscoach. Lige pt. er jeg i gang med at blive autoriseret psykolog og arbejder som psykolog i Statsfængslet Østjylland.

Som psykolog er jeg særligt specialseret i behandling af angst, stress og depression. Se evt. info om dette.

Ellers tilbyder jeg hjælp til:

  • Selvværd og selvtillid
  • Stress, angst og depression
  • Misbrug
  • Ungeproblemer
  • Studierelaterede problemer
  • Opvækst- og familierelaterede problematikker
  • Belastningsreaktioner
  • Pårørende til fysisk og psykisk sygdom
  • Psykisk sygdom
  • Dertil har jeg en del erfaring med undervisning og tilbyder derfor undervisning i en lang række af psykologiske emner. Kontakt mig for at høre nærmere.

Hvorfor skal du vælge mig?

En terapi eller coaching hos mig udvikler sig som et samarbejde, hvor en meget væsentlig faktor er, at du kan føle dig tryg ved mig, og at der er en god kontakt mellem os.

Jeg yder en respektfuld, nærværende og medfølende kontakt, hvor jeg tilpasser mine terapeutiske færdigheder til netop dig og din situation. Jeg arbejder med “hjertet på rette sted”, og gør en meget stor indsats for hver enkelt klient. Hver enkelt sag betyder rigtig meget for mig.

Du møder ikke kun psykologen Christian, men også mennesket bag, og jeg vil i dit tempo guide dig på vej til en bedre selvforståelse, og accept af de problematikker, der optager dig, og forhindrer dig i at leve dit liv til fulde.

Sådan foregår det

Ved den første samtale får du mulighed for at vurdere, om du oplever og mærker, at vi er på bølgelængde, og du kan efterfølgende beslutte, om du ønsker et forløb hos mig.

Vi sidder typisk overfor hinanden og taler sammen, men jeg benytter mig også af forskellige terapeutiske øvelser. Mellem sessionerne får du mulighed for at arbejde videre og afprøve teknikker og metoder, så du til sidst bliver i stand til at være din egen terapeut.

Priser og praktiske oplysninger

Jeg er ikke tilknyttet sygesikring, men medlemskab af Danmark giver i nogle tilfælde tilskud til behandling.
Da jeg er under autorisation er taksterne lidt lavere:
Normal takst: 700kr. pr. session (50min)
Studerende og arbejdsløse: 600kr pr. session (50min)
Konsulentarbejde og undervisning: Efter aftale
Jeg tilbyder konsultationer:
Alle hverdage fra kl 16.30
Lørdag og søndag hele dagen.
Ved udeblivelse eller afbud senere end 24timer før samtalen, opkræves halvdelen af det fulde beløb.
Send en SMS til 6010 4286 eller en mail til christian@phuset.dk, så kontakter jeg til dig hurtigst muligt.