OBS: Lukket for tilgang af nye klienter

Jeg tilbyder samtaler til unge mellem 14 og 25 år og deres forældre. Jeg har arbejdet med ungebehandling og forældrerådgivning siden 2010 og er specialiseret indenfor kognitiv behandling af unge med depression, angst, traumer, kognitive vanskeligheder, misbrug og generel mistrivsel.

Samtalebehandling til unge

De fleste unge synes, at det virker skræmmende og grænseoverskridende at skulle tale med en psykolog. Unge er i en særlig følelsesmæssig, social og tankemæssig udviklingsproces på vej mod at blive voksne. Det vil sige, at jeg i samtaler med unge tilpasser dialogen og de terapeutiske teknikker til det udviklings- og modenhedsniveau, som den unge er på. Samtaler hos en psykolog bør generelt være behagelige og trygge, men med unge kan det være særlig vigtigt at sikre en tryg relation til psykologen og en uformel tilgang, der gør samtalerne mindre ‘skræmmende’. Jeg er vant til at arbejde kreativt og fleksibelt med unge, fx. med brug af kortspil, tegning eller gåture.

Forældrerådgivning

Det er ofte meget hårdt at være forælder til en ung, der af den ene eller anden grund ikke trives. Som mor eller far kan man komme i krise og få mange tanker om, hvorvidt man er ‘god nok’ som forælder. Jeg kan hjælpe med at få klarhed over den problematik, jeres ung står med, og give råd og vejledning til hvordan du/I bedst støtter jeres barn – hvad enten han/hun er hjemme- eller udeboende.

Om mig og mine arbejdsmetoder

Mit særlige kendetegn som psykolog er kombinationen af en varm, rummelig tilgang og høj faglighed. Et samtaleforløb hos mig vil bygge på dine ønsker og motivation samt en fælles grundig undersøgelse af din problemstilling. Denne undersøgelse kan af og til indeholde kortere interviews eller spørgeskemaer for at sikre, at behandlingen bliver tilpasset præcis dine behov og dermed bliver mest hjælpsom.

Jeg er uddannet på specialistniveau indenfor kognitiv terapi og bruger også Motiverende Interview, mentaliseringsbaseret terapi og psykodynamisk terapi alt efter hvilken problemstilling der skal arbejdes med i samtalerne.

Tidligere ansættelser og efteruddannelse

Jeg har 14 års erfaring som psykolog. Fra 2005-2010 arbejdede jeg med udredning og behandling af psykiatriske patienter med depression, angst, ADHD, skizofreni og personlighedsforstyrrelser. Fra 2010-2018 har jeg arbejdet med ungebehandling og forældrerådgivning i Århus Kommune. Jeg har lavet samtalebehandling af unge med angst, depression, ADHD, omsorgssvigt, traumer og misbrug, samt vejledt deres forældre.

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi med unge og voksne.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer og er underlagt tavshedspligt.

Kontakt, priser og praktiske oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail (camillalahn@phuset.dk), hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale. Jeg har aktuelt desværre lukket for tilgang af nye klienter.

Samtalerne foregår i P-husets lokaler i Aarhus C (Åboulevarden 39, 1. tv. eller Rosensgade 15, 3. tv.). Hver session varer 50-60 minutter og koster kr. 900,-.

Eventuel aflysning af bookede samtaler skal ske senest kl. 7.30 samme dag (aflyser man senere, betales den aflyste session).