Jeg lægger vægt på at give dig konkrete, praktiske redskaber til at komme videre med, redskaber, som du selv kan bruge efter terapisessionen. Jeg bruger dokumenterede, effektive metoder indenfor i sær mindfulness og kognitiv terapi.

Jeg hjælper dig med at hele gamle sår, oplevelser fra fortiden, som stadig påvirker dig, og som du endnu ikke har fået bearbejdet eller har sluttet fred med.

Jeg hjælper også, der hvor der er opstået kriser, eller stressreaktioner, der har med nutidige forhold at gøre.

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker, der lider af lavt selvværd, depression, angst, spiseforstyrrelser, stress og udbrændthed. Jeg har arbejder også med afhængighedsproblematikker.

Jeg har speciale i parforholdsproblemer og jeg tilbyder parterapi.

Jeg har også specialiseret mig i særligt sensitive, det at være født med et sensitivt nervesystem.

Som psykolog og terapeut brænder jeg for følelsesmæssig heling og har gennem mange år været dedikeret til at finde og anvende de mest effektive metoder til at hjælpe, når det er svært at være menneske.

Jeg er 43 år gammel og har arbejdet som terapeut i 20 år. Jeg tog en kropspsykoterapeut uddannelse, da jeg var i 20’erne og blev færdig som psykolog fra Københavns Universitet i 2007. Jeg har arbejdet i et rehab-center for flygtninge og på en rådgivning for selvmordstruede, desuden i socialpsykiatrien og i almindelig lægepraksis. Jeg skrev speciale om mindfulness og traumer, og jeg er efteruddannet i narrativ terapi

Jeg har erfaring med at mindfulness-baseret terapi er den metode, som virker mest effektivt til flest problematikker. Så mit udgangspunkt er denne metodiske tilgang.

Samtidig har jeg andre terapeutiske tilgange at vælge i mellem og sørger for at skræddersy terapien, så den passer til dig.

I mindfulness tilgangen har jeg ofte fokus på at få dig lidt “ud af hovedet” og ”ned i kroppen”, hvor du får kontakt til følelser og behov og den ro og glæde, der er i nuet. Oppe “i hovedet”, i tankerne, er vi ofte i fortiden eller i fremtiden og går glip af alle de ressourcer, der findes i nuet, i kontakten med det du oplever her og nu.

Den terapi du får hos mig, er en blanding af lytten og sparring. Jeg er blid og opmærksom på dig og dine følelser, samtidig med at jeg er konfronterende, når det er hensigtsmæssigt for, at du kan forandre din situation.

Læs evt. mere om hvordan jeg arbejder på min hjemmeside: www.camillabruun.dk

Praktisk info

En samtale varer 50 minutter og koster 950 kr.

Parterapi varer 1 1/2 time og koster 1500 kr.

Email: camilla@phuset.dk

Tlf. 2183 3436