I forskellige perioder af ens liv, kan det være en hjælp, at have en professionel samtalepartner at hente sparring og vejledning fra. Familie og venner kan i mange tilfælde være en stor støtte, men det at have en neutral sparringspartner, der ikke har aktier i sagen, kan nogen gange være præcis den hjælp der skal til, for at komme godt videre.

Jeg tilbyder terapeutiske samtaleforløb for voksne samt coaching og ledersparring.

Jeg har særlig ekspertise inden for stressbehandling og andre arbejdsrelaterede problemstillinger så som konflikthåndtering, krise, ledighed, samarbejdsvanskeligheder og meget mere. Derudover har jeg også omfattende erfaring med akut krise, depression, angst og samlivsophør.

Jeg er uddannet inden for kognitiv terapi, act og mindfulness og disse metoder præger min tilgang til samtaleforløbet. Derudover er jeg uddannet inden for kropsterapi og vil ofte inddrage kroppen og viden om nervesystemet i vores arbejde sammen.
Jeg sætter en stor ære i, at afstemme med dig, hvad dine forventninger og ønsker er til sessionerne. Derfor vil første samtale starte med en forventningsafstemning, hvor vi drøfter, hvilke ønsker du har til samtaleforløbet. Jeg vil desuden løbende evaluere på vores samtaler, så vi begge er sikre på, at den måde vi taler sammen, giver mening for dig.

Er du i tvivl om et samtaleforløb er noget for dig eller er din specifikke problemstilling ikke nævnt, så ring på telefon +45 30 68 53 50 og hør nærmere.

Foredrag og kurser
Jeg har mange års undervisningserfaring og kan blandt andet afholde kurser og foredrag inden for temaerne stresshåndtering og stressforebyggelse, konflikthåndtering, forandringsprocesser, afskedigelser, krisehåndtering og mindfulness.
Det kan både være enkeltstående foredrag af 1-2 timers varighed eller heldags-kurser og workshops.
Mine kurser og foredrag er altid skræddersyet til jeres aktuelle situation og arbejdsvirkelighed, så I vil opleve indholdet relevant og nærværende. Er jeres problemstilling ikke nævnt ovenfor så ring og hør hvad jeg tilbyder på tlf +45 30 68 53 50. Se også mere på Borgen Psykologi

Om mig
Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har en efteruddannelse i kognitiv terapi, kropsterapi og traumebehandling og er uddannet mindfulness-instruktør. Jeg har mange års erfaring med stressbehandling og stressforebyggelse – både på individ, leder, gruppe og organisationsniveau.
Note: Sessions and lectures can also be held in english

Priser pr. 1. februar 2019

Samtalekonsultationer

1100,- pr session (Varighed 50 min.)

Klippekort (skal betales forud):

4 sessioner  4100,-*

8 sessioner  8200,-*

*Klippekortet er personligt og kan ikke overdrages eller refunderes. Klippekortet er gyldigt to år fra udstedelsesdato.

Ledersupervision

2275,- pr session (varighed 75 min.)

Konsulentbistand, foredrag og kurser – efter aftale.

OBS: Jeg tager desværre ikke mod henvisninger fra lægen.

Praktiske oplysninger

Alle samtaler afholdes på Vester Voldgade 100, st., 1552 København V.
Kontakt på telefon +45 30 68 53 50 eller mail eva@phuset.dk
Ved afbud – Udeblivelse eller afbud efter kl 16 dagen før betales fuld konsultationstakst.