Hos mig opnår du praktisk anvendelige redskaber til håndtering af angst, OCD, stress, depression, smerter og mange andre problemstillinger.

Jeg er særligt inspireret af metoden Acceptance and Commitment Therapy (ACT), og vi arbejder fokuseret med at håndtere de tanker, følelser og handlinger, der forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil.

Du vil opleve, at vi ikke spilder tiden, mens vi arbejder på at skabe retning og mening for dig – så du bevidst bruger din energi på det, du gerne vil opnå. Den udvikling, du gennemgår i et forløb hos mig, vil ikke blot hjælpe dig igennem dit aktuelle problem, men også typisk øge din generelle livskvalitetet og styrke din robusthed overfor fremtidens udfordringer. Og det er slet ikke sikkert, det behøver at tage lang tid.

Udover samtaleterapi tilbyder jeg også supervision, undervisning og kurser i Acceptance and Commitment Therapy.

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet og er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, så henvisninger fra lægen kan jeg desværre ikke tage imod. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan den ofte dække omkostningerne for psykologbehandling helt eller delvist.

Du kan læse meget mere om mig og min måde at arbejde på på min hjemmeside www.actpsykolog.dk.

Kontakt:

Email: berit@phuset.dk – OBS!!! Brug Signal Private Messenger for sikker kommunikation*

Tlf. 3029 9876 –  OBS!!! Brug Signal Private Messenger for sikker kommunikation*

*Når du kontakter mig via email eller SMS, skal du være opmærksom på, at beskederne ikke som udgangspunkt bliver sendt via en krypteret forbindelse. Kommunikation ifm. psykologsamtaler gælder ifølge EU’s nye persondatalov som personfølsom kommunikation. Derfor anbefaler jeg, at du downloader den gratis app Signal Private Messenger og derigennem kontakter mig på telefonnummer 30299876. Appen fungerer på samme måde som fx Skype, men er end-to-end krypteret jfr. de nye regler.