Over 40 erfarne psykologer i København og Århus laver terapi i Psykologhuset ved Åen. De er alle Cand. Psych. Dvs. at de er universitetsuddannede i psykologi. Du vil aldrig opleve, at det er praktikanter eller helt nyuddannede psykologer under oplæring, der vil lave samtalerne. Hvis du har en lægehenvisning, vil du andre steder kunne opleve, at det er ny uddannede (føl), der vil tage samtalerne. Det vil aldrig ske i phuset.dk. Du kan se en oversigt over psykologerne i København og Århus her. Ønsker du en bilingual therapist så se her.

Alle psykologerne er erfarne og professionelle

Det er en tryg oplevelse at være kunde hos os og du behandles med respekt og professionalitet. Klinikken har forskellige psykologer, hvor næsten alle har faste jobs foruden deres arbejde med klienter. Det giver psykologerne en professionalitet og specialiseret erfaring inden for deres område, fordi de henter erfaring udefra. Derfor bruges flere af psykologerne ofte af TV og aviser som eksperter.

Hvilken psykolog skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde og vælge den gode psykolog. Læs her om hvordan du finder den gode psykolog. Du vil også kunne læse om, hvordan du tester din psykolog og hvordan du evaluerer dit forløb ved psykologen.

Psykologer i København Psykologer i Aarhus