Psykologhuset ved Åen har eksisteret som psykologklinik siden 1996, og er i dag Danmarks største klinikfællesskab.

Det skal være en tryg erfaring at komme i Psykologhuset ved Åen. Klinikken huser mange forskellige psykologer, som næsten alle har faste jobs ved siden af deres private arbejde med klienter. Psykologerne har derfor en professionel og specialiseret erfaring indenfor deres område, og vil henvise dig videre hvis de ikke mener, de fagligt kan løfte din problemstilling.

Uddannede og erfarne psykologer

Det er kun erfarne psykologer, Cand. Psych., universitets uddannede i psykologi, der varetager samtalerne ved Psykologhuset ved Åen. Det er aldrig praktikanter eller føl (helt nyuddannede psykologer under oplæring ved autoriseret psykolog). Bliver du henvist fra egen læge, vil du kunne opleve andre steder, at komme til at tale med et føl, uden at det bliver oplyst for dig. Det vil netop ofte være føllet, der tager samtalerne med lægehenvisning. Det vil ikke ske i Psykologhuset ved Åen.

Vi ligger centralt placeret

Psykologhuset ligger centralt, så det er nemt og anonymt for dig at besøge os.

Udover de psykologer som er præsenteret på hjemmesiden, er der tilknyttet en række psykologer, som bl.a. bruger klinikkens lokaler til supervision af andre psykologer.

Mange af psykologerne er specialister inden for deres felt, og bruges derfor ofte af TV og aviser. Du kan finde flere af disse nyheder på vores Facebook profil.

Hvis du synes det er svært at finde en god psykolog så klik her. Hvis du overvejer om og hvornår du skal gå til psykolog så læs mere her.

Lokalerne i Psykologhuset ved Åen er professionelle kliniklokaler. Vores erfaring er at du vil opleve imødekommende rum. Se billeder fra Århus her. Se billeder fra København her.

Den daglige drift varetages i Århus af Anette. Den daglige drift i København varetages af Rikke.

Vi tilbyder gratis selvhjælpsværktøjer der kan støtte din behandling

Gå ind på detkanblivebedre.dk og tag nogle af de gratis test eller brug trivselsværktøjet til at følge din behandling. Der er også testværktøjer til at teste din første psykologsamtale.


Din psykolog i København og Århus - Få terapi af professionelle psykologer

Psykologhuset ved Åen i Århus

Rosensgade

DSC02692

DSC02687