Psykologhuset ved Åen har eksisteret som psykologklinik siden 1996, og er i dag Danmarks største klinikfællesskab.Psykologhuset ligger centralt, så det er nemt og anonymt for dig at besøge os. Lokalerne i Psykologhuset ved Åen er professionelle kliniklokaler, der alle er lyddæmpede og indrettet som imødekommende rum. Se billeder fra Århus her. Se billeder fra København her.

Det skal være en tryg erfaring at komme i Psykologhuset ved Åen. Klinikken huser mange forskellige psykologer, der alle er universitets uddannede, hvor mange har faste jobs ved siden af deres private arbejde med klienter. Psykologerne har derfor en professionel og specialiseret erfaring indenfor deres område og vil henvise dig videre, hvis de ikke mener, at de fagligt kan løfte din problemstilling. Flere af vores psykologer bruges af TV og aviser. Du kan finde flere af disse nyheder på vores Facebook profil.

Professionel hjælp til valg af psykolog

Som noget særligt har Psykologhuset ved Åen valgt at have en psykolog, der kan hjælp dig med et kvalificeret match med en psykolog. Det vil sige, at du kan få professionel hjælp til at finde den bedste psykolog til netop dig. Denne ydelse er gratis.

Hvis du ønsker at benytte dig af denne hjælp så udfyld denne formular,  så vil du blive kontaktet af den psykolog, der har ledelsen i Århus eller København. Du kan også ringe direkte selv.

Vi gør opmærksom på, at psykologerne i Phuset ikke kan modtage henvisninger fra egen læge. Denne service kan således ikke anvendes til dette. Har du henvisning, kan du læse om dine muligheder her: https://www.phuset.dk/henvist-fra-egen-lage/.

København:

Psykolog Michael Ulrich, mob.:  5354 4766

Århus:

Psykolog Melanie Werner Mud, mob.: 2970 4702

Læs eventuelt mere i artiklen her.

Hvis du overvejer om og hvornår du skal gå til psykolog så læs mere her.

Vi tilbyder gratis selvhjælpsværktøjer der kan støtte din behandling

Gå ind på detkanblivebedre.dk og tag nogle af de gratis test eller brug trivselsværktøjet til at følge din behandling. Der er også testværktøjer til at teste din første psykologsamtale.


Din psykolog i København og Århus - Få terapi af professionelle psykologer

Psykologhuset ved Åen i Århus

Rosensgade

DSC02692

DSC02687