[bemærk stillingen er besat – stillingen er lukket for ansøgninger]

Har du et ønske om at være selvstændig og vil du gerne have et sikkert udgangspunkt for det? – vi søger en psykolog, der kan stå i spidsen for vores klinikfælleskab i København. Sidstnævnte kræver overblik og relations færdigheder, men rollen tager kun et par timer om måneden.

Som praktiserende psykolog i Psykologhuset ved Åen med rollen som lokal leder, vil du være sikker på, at du har klienter nok, og kan forme dit arbejde som du ønsker det. Rollen som leder betyder at du indgår  i klinik fællesskabet med de andre psykologer, men får hovednummer og hovedmail samt en mindre leder rolle. Der er en tilgang på ca. 18 nye klienter om måneden gennem hovednummeret og mail. Dertil kommer dem som finder din profil på hjemmesiden, fordi den lokale leder står øverst på listen.

Den lokale leder har som opgaver bl.a. en kontrolopgave ift. rengøringen/assistenten og skal fremvise lokaler for nye psykologer. Opgaver der tager ca. 1-3 timer om måneden.

Den lokale leder kan også viderehenvise klienter efter eget ønske. For dette arbejde gives der pt. 400 kr. per henvisning. Den tidligere leder har haft 20 henvisninger per måned.

Efter knap et års tid, vil du fx. kunne have ca. 45 klienter om måneden, og visitere ca. 10 videre. Det er sådan indgangen er til klinikken nu. Stillingen egner sig derfor fint til nyuddannede, som kommer uden et klientgrundlag.

Som leder er du lejer på lige fod med andre psykologer i phuset. Hvis du er interesseret skal du kan læse vejledning og kontrakt her ( phuset ). Du betaler lokaleleje som alle andre i phuset.dk.

Som tillæg til det har du en kontrakt på lederopgaverne og den markedsføring det giver. Hver måned betaler du kr. 4200 for markedsføring.  Kontrakten kan du læse her ( Kontrakt for adm.-lokal leder af Phuset ).

Hvis du efter du har læst ovenstående vejledninger/kontrakter har spørgsmål kan du skrive til Søren på administrator@phuset.dk eller ringe på 6185 7417. Ønsker du at sende en ansøgning er det til samme adresse. Ansøgningen skal være kort cv med billede, kontaktinformation og en kort motivation for at søge.

[bemærk stillingen er besat]