ÅenDSC02990 - lille

Hvorfor vælge Phuset når du er psykolog?

Fordi dine omkostninger er meget lavere end at leje et lokale på andre måder og fordi du har muligheden for flere klienter. Phuset er absolut billigste løsning på lokaleleje / kontorleje og endda for de bedste lokaler. Samtidigt har vi et visiteringssystem du kan tilmelde dig efter behov og få klienter den vej afhængig af din profil. 

Du betaler kun for de timer du lejer. Du kan lægge dine timer helt fleksibelt – præcist hvor du ønsker det på dagen og ugen.

Du betaler kr. 97 i timen op til 26 timer om måneden, i kbh er det 103 kr./t

Timer over 26 timer betaler du kr. 52 i timen for, i kbh er det 58 kr./t

Timer over 56 timer betaler du kr. 37 i timen for, i kbh er det 43 kr./t

Du har adgang til lokaler hele ugen og hele døgnet

Du har adgang til forskellige lokaler afhængig af hvad dine klienter foretrækker

Du betaler ikke for inventar og forbrug. Alle omkostninger er dækket. Du skal ikke være vicevært eller værtinde. Fordi du foretrækker at bruge tiden på klienterne og lave god terapi. Når du sammenligner med andre lokaleløsninger så husk at tage alle de skjulte omkostninger med, og husk at den vigtigste omkostning er din egen tid. Ofte undervurderes de skjulte omkostninger, og de synlige prioriteres.

Du får adgang til gratis at profilere dig på den velbesøgte hjemmeside og på vores facebook profil. Vi giver sparring omkring udformning af din profil og markedsføring i øvrigt. I både Århus og København ligger vores hjemmeside blandt de øverst sider på google. 

Phuset har den bedste lokaleplacering i Århus ved åen foran Magasin og i latinerkvarteret på Rosensgade.

Phuset IT løsninger giver dig samtidigt adgang til journal, regnskab og online terapi. Her vil du også få en databehandleraftale. Læs mere her.

Hvis du vil vide mere kan du skrive til:

administrator@phuset.dk

Se video fra lokaler i Aarhus her:

Se billeder fra terapilokalerne i København her: