Mit navn er Anette Rasmussen, og jeg er pr. 1/1-15 administrativ leder af Psykologhuset ved Åen i Aarhus. Min opgave er her bl.a. at sørge for, at Psykologhuset ved Åen er et indbydende og rart sted at komme, både for klienter og psykologer.

Kontakt mig med spørgsmål

Er du klient, er du velkommen til at kontakte mig med spørgsmål. Det kan være om alt fra praktisk information, tvivlsspørgsmål om hvorvidt terapi er det rigtige for dig, eller afklaring af rammerne for et terapeutisk forløb. Skriv til anette@phuset.dk eller ring på tlf. 6169 6100. Du kan læse mere om mig her.

Er evt. en ny lejer?

Jeg står desuden for kontakt til psykologer, som er interesserede i at leje sig ind hos os. Kunne du tænke dig at blive ny lejer, eller har du spørgsmål til afklaring, er du altid velkommen til at kontakte mig på anette@phuset.dk. Så fremsender jeg relevant materiale, og vi kan også aftale en tid til en fremvisning af vores hyggelige lokaler.

Jeg arbejder selv i Psykologhuset ved Åen i Aarhus som praktiserende psykolog. Her tilbyder jeg terapeutiske samtaler til voksne og par, coachingforløb, meditationsforløb (mindfulness), kurser og workshops. Du kan læse mere om hvordan jeg arbejder her, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere.

De bedste hilsner

Anette Rasmussen