Kurser i foråret 2016

Mindfulness er oppe i tiden. Det er virkelig slået igennem, og vi møder efterhånden ordet i mange sammenhænge. For praktiseringen af mindfulness har vist at have en særdeles positiv effekt på både krop og sind. Det kan mindske bl.a. stress, angst, depression, uro og tankekaos, og det kan bidrage til mere ro, nærvær, fokus og livsglæde.

Men hvad er nu lige det reelt er, det der mindfulness? Kunne du tænke dig et nærmere indblik og indføring i at praktisere det? Så læs videre her…

Mini-kursus i mindfulness

På dette mini-forløb i mindfulness får du først en introduktion til grundprincipperne i og effekterne af mindfulness – kort sagt det grundlæggende ”hvad”, ”hvorfor” og ”hvordan” i mindfulness.

Herfra vil vi fokusere på praktiseringen af mindfulness meditation. Derudover vil vi arbejde med konkrete værktøjer til nærværspraksis, du kan implementere i din egen hverdag.

Kurset henvender sig både til nybegyndere, som ønsker at lære det basale i praktiseringen af mindfulness, og til let øvede i mindfulness, som ønsker at blive mere fokuserede i deres praksis.

Her er, hvad du får:

  • 4 mødegange à 1,5 time. Hovedfokus er meditation. 1. gang inklusiv introduktion til mindfulness.
  • En indføring i mindfulness meditation med kompetent guidning.
  • Værktøjer i nærværspraksis til implementering i din egen hverdag.
  • En behagelig ramme i indbydende lokaler, hvor du kan finde ro og få et åndehul fra hverdagens stress og jag.

Pris for det samlede forløb: 1200,-

Afholdes på følgende datoer:

  • Tirsdag d. 10/5-16 kl. 16.30-18.00
  • Tirsdag d. 17/5-16 kl. 16.30-18.00
  • Tirsdag d. 24/5-16 kl. 16.30-18.00
  • Tirsdag d. 31/5-16 kl. 16.30-18.00                               

Praktisk information:

Adresse: Åboulevarden 39, 1. tv., 8000 Aarhus C.

Kurset afholdes af psykolog Anette Rasmussen, som er adm. leder af og praktiserende psykolog i Psykologhuset ved Åen i Aarhus. Anette har flere års erfaring i såvel undervisning og instruktion i mindfulness.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser. Tilmelding sker efter først-tilmølle-princippet til anette@phuset.dk senest fredag d. 6/5-16. Tilmelding er bindende.

Læs mere om mindfulness her.