Har du et ønske om at være selvstændig og vil du gerne have et sikkert udgangspunkt for det? – vi søger en psykolog, der kan stå i spidsen for vores klinikfælleskab i Århus. Sidstnævnte kræver overblik og relations færdigheder, men rollen tager kun et par timer om måneden. Stillingen er et barselsvikariat og løber fra 1 december 2018 og et år frem til 30 november 2019, evt med mulighed for forlængelse.

Rollen som leder betyder at du indgår  i klinik fællesskabet med de andre psykologer, men får hovednummer og hovedmail samt en mindre leder rolle. Der er en tilgang på ca. 12 nye klienter om måneden gennem hovednummeret og mail. Dertil kommer dem som finder din profil på hjemmesiden, fordi den lokale leder står øverst på listen.

Den lokale leder har som opgaver bl.a. en kontrolopgave ift. rengøringen/assistenten og skal fremvise lokaler for nye psykologer. Opgaver der tager ca. 1-2 timer om måneden.

Den lokale leder kan også viderehenvise klienter efter eget ønske. For dette arbejde gives der pt. 300 kr. per henvisning.

Stillingen egner sig fint til nyuddannede, som kommer uden et klientgrundlag eller psykologer som har lille klientgrundlag og ønsker at starte som selvstændig.

Som leder er du lejer på lige fod med andre psykologer i phuset. Hvis du er interesseret skal du kan læse vejledning og kontrakt her ( phuset ). Du betaler lokaleleje som alle andre i phuset.dk.

Som tillæg til det har du en kontrakt på lederopgaverne og den markedsføring det giver. Hver måned betaler du kr. 4200 for markedsføring.  Kontrakten kan du læse her ( Kontrakt for adm.-lokal leder af Phuset ).

Hvis du efter du har læst ovenstående vejledninger/kontrakter har spørgsmål kan du skrive til Søren på administrator@phuset.dk. Ønsker du at sende en ansøgning er det til samme adresse. Ansøgningen skal være kort cv med billede, kontaktinformation og en kort motivation for at søge. Ansøgningsfristen er torsdag den 1-11-2018, men finder vi en som passer til stillingen lukker vi inden da.

Anette Rasmussen som er nuværende leder, fortsætter som almindelig tilknyttet psykolog indtil 1 februar 2019, så der vil være mulighed for at komme og spørge om de småting som der måtte være tvivl om.