Vi har adresse to steder i Århus C; Åboulevarden 39, 1. tv. ved åen foran café miljøet og i latiner kvarteret i Rosensgade 15, 3. tv. (øverste sal)

I København har vi lokaler i det nye byrum ved stillevejen Vester Voldgade 100, st. tv. Det er 3 minutters gang fra Rådhuspladsen og 10 minutters gang fra hovedbanegården.

Du kan kontakte psykologerne direkte

De enkelte psykologer kan kontaktes pr. telefon eller mail. Du finder deres telefonnummer og email på deres sider. Man aftaler pr. telefon (eller mail) et tidspunkt og sted, hvor vi kan mødes og lave den første samtale. Priserne for de forskellige psykologer varierer en smule – se den enkelte psykologs side. Samtalerne vil foregå i Psykologhuset ved Åen. Flere af psykologerne arbejder ikke med venteliste, så du kan komme til med det samme.

Har du generelle spørgsmål eller spørgsmål vedrørende selve Psykologhuset ved Åen i Århus kan du rette dem til:

Århus: kontakt@phuset.dk , eller 6169 6100.

København: kontaktkbh@phuset.dk , eller 5191 9285

Det skal bemærkes, at de fleste psykologer ikke tager Dankort eller andre kreditkort. Betaling foregår derfor kontant eller du får en faktura med hjem, så du kan bruge netbank. Alternativt kan du ved nogle bruge en mobil betalings løsning.

Man kan ikke få tilskud fra sygesikringen til psykologbehandling hos psykologerne i Psykologhuset ved Åen.

Du har måske en sundhedsforsikring, der kan betale for dig

Mange har gennem deres arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring, som giver mulighed for dækning af psykologhjælp til dem selv og deres familier. Det er ikke altid nødvendigt at orientere sin arbejdsgiver om, hvad man bruger sin forsikring til. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte og høre dine betingelser.

Bemærk desuden, at når samtalerne foretages af en autoriseret psykolog, er de underlagt officielle retningslinjer om tavshedspligt.

Åen

DSC02687

 

Rosensgade

DSC02692