Vi har adresse to steder i Århus C; Åboulevarden 39, 1. tv. ved åen foran café miljøet og i latiner kvarteret i Rosensgade 15, 3. tv. (øverste sal)

I København har vi lokaler i det nye byrum ved stillevejen Vester Voldgade 100, st. tv. Det er 3 minutters gang fra Rådhuspladsen og 10 minutters gang fra hovedbanegården.

Du kan få hjælp til at finde den rette psykolog til din problemstilling.

For hjælp til at finde den rette psykolog til dig – og samtidig undgå ventetid – så udfyld denne formular, så vil du blive ringet op af en psykolog, der vil drøfte dine behov med dig.

Du kan også selv ringe. Vi gør opmærksom på, at psykologerne i Phuset ikke kan modtage henvisninger fra egen læge. Denne service kan således ikke anvendes til dette. Har du henvisning, kan du læse om dine muligheder her: https://www.phuset.dk/henvist-fra-egen-lage/.

København:

Psykolog Michael Ulrich, mob.:  5354 4766

Århus:

Psykolog Melanie Werner Mud, mob.: 2970 4702

Det er også muligt at kontakte de enkelte psykologer direkte pr. telefon eller mail. Du finder deres telefonnummer og email på deres sider.

Du har måske en sundhedsforsikring, der kan betale for dig

Mange har gennem deres arbejdsplads tegnet en sundhedsforsikring, som giver mulighed for dækning af psykologhjælp til dem selv og deres familier. Det er ikke altid nødvendigt at orientere sin arbejdsgiver om, hvad man bruger sin forsikring til. Du kan kontakte forsikringsselskabet direkte og høre dine betingelser.

Bemærk desuden, at når samtalerne foretages af en autoriseret psykolog, er de underlagt officielle retningslinjer om tavshedspligt.

Åen

DSC02687

 

Rosensgade

DSC02692